2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 57 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ممکنه واسه لانه گزینی باشه ممکنم هست واسه رابطه باشه دیگه پیش مياد اگه زیاد تیس

راستی 

یبار بیست سیکل لکه دیدم دوروز بعد یبار بعد رابطه معذرت میخام در حد خیلی کم 

الانم ک وقت پریوده دوباره لکه 

فردا اگ پریود بشم پس لکه بینیا چی بودن داشتم😑

راستی  یبار بیست سیکل لکه دیدم دوروز بعد یبار بعد رابطه معذرت میخام در حد خیلی کم  الانم ...

میعنی وقتی اقدام میکنی تو بدنت تغییر تحول ایجاد میشه پریودیت عقب و جلو میشه شاید این لکه ها از این تغییرات هست در واقع یه جور آمادگی برای ماه های بعد ک لقاح انجام بشه

راستی  یبار بیست سیکل لکه دیدم دوروز بعد یبار بعد رابطه معذرت میخام در حد خیلی کم  الانم ...

انشالله پریود نشی و از بارداری باشه  ولی میگم ممکنه از بهم ریختگی هورمونا باشه شایدم واسه رابطه خراشی چیزی شده که یکم لک دیری 

حالا زیاد حساس اگه دوباره دیدی اتفاق افتاد به دکتر بگو احتمالا ازمایش هورمونی بنویسه 

چند روزه نی نی سایتو کشف کردم انقد بالا پایینش کردم که نگو😂وقتی میبینم بعضیا میگن یسال دوسال تو اقدامیم میبینم صبرو حوصلم صفره نسبت به اونا