2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست
توروخدا دعا کنید بزام شیاف دارم هروز استفاده میکنم

لک قهوه ای نگران کننده نیس و تو بارداری طبیعیه فقط باید استراحت مطلق باشی تا جاش سفت بشه . انقد دور و برم آدمایی بودن که نوار بهداشتیاشون پر خون و لخته میشد ولی بچه جاش سفت بود الانم دنیا اومدن. بچه ای که روزیش این دنیا باشه می مونه

نه میگم واس خیالت راحت بشه وگرنه من خودمم لک بینی داشتم شیاف استفاده کردم .انشالله بسلامتی میگذرونی ...

ایشالله

توروخدا دعا کنید برام 

بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍      ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺                     خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺         دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐        خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک قهوه ای نگران کننده نیس و تو بارداری طبیعیه فقط باید استراحت مطلق باشی تا جاش سفت بشه . انقد دور ...

اره مال منم قهوه ای بود.کار خاصی هم نمیکنم همش استراخت میکنم ولی خدا کنه چیزی نشه 😭

بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍      ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺                     خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺         دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐        خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
دوقلو حساسه مخصوصا اگر پسر باشه بیشتر لک میبینی

هنوز نمیدونم جنسیتشونو

چیزی نیست نگران نباش، استرس خیلی بده. توکل کن به خدا

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
چیزی نیست نگران نباش، استرس خیلی بده. توکل کن به خدا

انشالله ک اونجوری باشه دارم از دلشوره میمیرم