دارم امروز استفاده کردم ولی مقعدی نه واژینال توخوب شدی
تا وقتی لک داری بهتر مقعدی بذاری. من کلا مقعدی میذاشتم آره تا گذاشتم فرداش تمام شد. لک قهوه ای خون کهنه است. لک قرمز خطرناک. ولی برو دکتر حتما در اولین فرصت. توالت فرنگی استفاده کن
دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
نه میگم واس خیالت راحت بشه وگرنه من خودمم لک بینی داشتم شیاف استفاده کردم .انشالله بسلامتی میگذرونی و بغلشون میگیری استرس ب خودت نده.تاخدا نخواد برگی از دزخت نمیفته
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘