2777
2789
عنوان

لکه بینی

210 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها توروخدا هرکی بیداره جواب بده 

من هفته پنجم بارداریمه دوقلوعن.الان رفتم دسشویی دیدم لکه اومدرنگش هم تقریبا قهوه ایه توروخدا بگید چیه دارن سقط میشن 😭😭😭😭

بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍      ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺                     خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺         دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐        خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺

منم هفته پنج لکه قهوه ای دیدم عزیزم استراحت کن و شیاف پروژسترون اگر داری بذار مقعدی. اگر نداری فردا برو دکترت حتما همین شیاف بهت میده

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته پنج لکه قهوه ای دیدم عزیزم استراحت کن و شیاف پروژسترون اگر داری بذار مقعدی. اگر نداری فردا ...

دارم امروز استفاده کردم ولی مقعدی نه واژینال 

تو‌خوب شدی 

بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍      ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺                     خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺         دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐        خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
برو بیمارستان سونو میکنند .بهت شیاف پروژسترون میدن .انشالله ک بسلامتی بگذره 

یعنی احتمال سقطش هس😭

ریلکس باش چیزی نیس گلم فقط استراحتت رو بیشتر کن ، اگر میخوای برات بمونن آروم باش و به خدا توکل کن اون اگه بخواد شیشه رو لای سنگم نگه میداره 

فردا هم دکتر برو شیاف بده بذاری

دارم امروز استفاده کردم ولی مقعدی نه واژینال  تو‌خوب شدی

تا وقتی لک داری بهتر مقعدی بذاری. من کلا مقعدی میذاشتم آره تا گذاشتم فرداش تمام شد. لک قهوه ای خون کهنه است. لک قرمز خطرناک. ولی برو دکتر حتما در اولین فرصت. توالت فرنگی استفاده کن 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
ریلکس باش چیزی نیس گلم فقط استراحتت رو بیشتر کن ، اگر میخوای برات بمونن آروم باش و به خدا توکل کن او ...

توروخدا دعا کنید بزام

شیاف دارم هروز استفاده میکنم

انشالله چیزی نیست نگران نشو ولی اگه بازم دیدی برو بیمارستان

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
یعنی احتمال سقطش هس😭

نه میگم واس خیالت راحت بشه وگرنه من خودمم لک بینی داشتم شیاف استفاده کردم .انشالله بسلامتی میگذرونی و بغلشون میگیری استرس ب خودت نده.تاخدا نخواد برگی از دزخت نمیفته

هفته پنجم رفتی سنو 

نکنه سنو واژینال انجام دادی 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
تا وقتی لک داری بهتر مقعدی بذاری. من کلا مقعدی میذاشتم آره تا گذاشتم فرداش تمام شد. لک قهوه ای خون ک ...

فردا حتما میرم.ن قرمز نبوذ 

هفته پنجم رفتی سنو  نکنه سنو واژینال انجام دادی

اره رفتم نه شکمی بود