2789
عنوان

میوه فروش

2018 بازدید | 31 پست

سلام دخترا 

کسی هست شوهرش میوه فروش باشه؟

در آمدش خوبع مثلا روزی چقد کار میکنه؟

شوهرم شرکت کار میکنه حقوقش کمه بعد ما داریم وام ورمیداریم ک ماشین بخریم و باید تو ۶ ماه پنجاه ملیون  برگردونیم 

ینی در امد هست تو میوه فروشی؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

یعنی شغل دومش بشه میوه فروشی 

خب بره بنگاه مشاور بشه سرمایه هم نمیخواد

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدببینی کدوم منطقه میخوای مغازهرباز کنی و ....خیلی شرایط دیگه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

والا پدر یکی از دوستای پسرم میوه فروش تازه با نیسان دور میدون ماشاالله خونه دارن و زنشم ی عالمه طلا.دیگه باطنشون نمیدونم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
یعنی شغل دومش بشه میوه فروشی  خب بره بنگاه مشاور بشه سرمایه هم نمیخواد

ن از شرکت در بیاد ماهی ب زور ۶۳۰۰ میشه ک اونم بخدا ۴وخورده ای قسط ب سختی زندگی میکنیم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

اره یکی از اشناهام سه ماه زد تو کار میوه واسه اینکه ببینه چجوریاس

خودشم بدون مغازه تو خیابون بساط میکرد با وانت

طی سه ماه علاوه بر خرج و خورد و خوراکو کلی هزینه(خانواده هفت نفره)

قشنگ یادمه سال ۹۷ دوازده ملیون پس اندازه کرد تو سه ماه

دیگ شد شغلش و عوض نکرد

والا پدر یکی از دوستای پسرم میوه فروش تازه با نیسان دور میدون ماشاالله خونه دارن و زنشم ی عالمه طلا. ...

نمیدونم خواهر گیج شدم الا خودمون قسط داریم و باز ک وام ورمیداریم باید تو ۶ ماه ۵۰ ملیونو پر کنیم ننیدونم میرسونیم یا ن 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
اره یکی از اشناهام سه ماه زد تو کار میوه واسه اینکه ببینه چجوریاس خودشم بدون مغازه تو خیابون بساط م ...

واقا ینی میشه ☹️☹️☹️

خدایا کمکمون کنیم 

تازه مستاجرم هستیم ماه بعد وقتمونه 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

چند روز امتحان کنن به نظرم اول شغلشون رو از دست ندن
چون ممکنه یه چیزایی لازم باشه بدونن که اون اول بلد نباشن و تا بیان یاد بگیرن و به درآمد برسن که قسطاتونو بدین طول بکشه، مثلا اینکه بدونن کجاها وایسن، چطور تبلیغ کنن، چه میوه ای بگیرن و... (البته اینا رو برای مثال واسه توضیح منظورم گفتم، وگرنه نمیدونم چی تاثیر داره توی افزایش درآمدشون)