دختری که موهایش را کوتاه کرده، ترسناک است. ممکن است روزی عشقت را از دلش ریشه کن کند ممکن است روزی به سفری برود و هرگز باز نگردد دختری که موهایش را کوتاه کرده است، می تواند از هر چیزی دل بکند…
ی سوال من از این چیزا سر در نمیارم، رل و اصل و ک نهم رفیقم داشت تعریف میکرد فهمیدم سین هم ک یکی ازم پرسید تا چند هفته فکر میکردم پسره اینی ک ازم پرسیده اسم ی بیماری بوده نکنه مریض شدم و انقد فنام در مورد این مسائل حالا اگه نخندی این اکس هم به گوشم نخورده میشه بگی یعنی چی ک اگه ی جا کسی گفت از دوستام ضایع نشم🤕🤕🤕
من زیاد منظورتو نفهمیدم ولی هر کدومو بخای میگم اِکْس=فردی ک باهاش رابطع عاشقانه داشتی و کات کردی و ...
مرسی، منظورم این بود انقد ماستم ک اصل، رل، سین وکراش رو نمیدونستم از دوستام فهمیدم یا بعد ضایع شدنم فهمیدم معنیاشو و این اکس هم به گوشم نا اشنا بود ک لطف کردی بهم گفتی.
حسی ک زمان واست قشنگتره از تک تک وقتت لذت میبری دوس نداری عقربه های ساعت بگذره....حسی ک هر روز با انرژی بیدار میشی و تا زمانی ک شب میشه و بخوای بخوابی فول انرژی هسی هر روز ب خودت میرسی و حالت بهتره وقتی گیبینیش تپش قلب میگیری و کنار اوج ارامش دنیا داری کلا خیلییییی خوبه دلم هوای اون روزام کرد😢😢😢