2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توپ تانک کودتا

دختر فقط مو کوتاه😂😂😂

یا این متن

دختری که موهایش را کوتاه کرده، ترسناک است.
ممکن است روزی عشقت را از دلش ریشه کن کند
ممکن است روزی به سفری برود و هرگز باز نگردد
دختری که موهایش را کوتاه کرده است،
می تواند از هر چیزی دل بکند…

ولی کراشم محسوب نمیشه اکس هست😂💗

ی سوال من از این چیزا سر در نمیارم، رل و اصل و ک نهم رفیقم داشت تعریف میکرد فهمیدم سین هم ک یکی ازم پرسید تا چند هفته فکر میکردم پسره اینی ک ازم پرسیده اسم ی بیماری بوده نکنه مریض شدم و انقد فنام در مورد این مسائل حالا اگه نخندی این اکس هم به گوشم نخورده میشه بگی یعنی چی ک اگه ی جا کسی گفت از دوستام ضایع نشم🤕🤕🤕

ی سوال من از این چیزا سر در نمیارم، رل و اصل و ک نهم رفیقم داشت تعریف میکرد فهمیدم سین هم ک یکی ازم ...

من زیاد منظورتو نفهمیدم ولی هر کدومو بخای میگم

اِکْس=فردی ک باهاش رابطع عاشقانه داشتی و کات کردی و دیگ نداری

کراشم ک همونی ک علاقه داری باهاش رابطه عاشقانه داشته باشی  دیگ چی رو برات بگم😁💖اصل یعنی خودتو معرفی کن اسم و سن و شهرتو

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

من زیاد منظورتو نفهمیدم ولی هر کدومو بخای میگم اِکْس=فردی ک باهاش رابطع عاشقانه داشتی و کات کردی و ...

مرسی، منظورم این بود انقد ماستم ک اصل، رل، سین وکراش رو نمیدونستم از دوستام فهمیدم یا بعد ضایع شدنم فهمیدم معنیاشو و این اکس هم به گوشم نا اشنا بود ک لطف کردی بهم گفتی. 

مرسی عزیزم

مرسی، منظورم این بود انقد ماستم ک اصل، رل، سین وکراش رو نمیدونستم از دوستام فهمیدم یا بعد ضایع شدنم ...

فداتم💗چن سالته؟ 

سه ماه دیگه میشم 20 تو چند سالته؟! 😊 چون تو خط دوست پسر داشتن نبودم هیچوقت از هیچی سر در نمی اوردم ...

من یه ماه دیگ میشم ۱۹سال

نمیدونم من عاشق بشو نیستم یعنی کلن هیچ حسی در من بیشتر از یه ماه نمیمونه

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

یه حس عاااالی

حسی ک زمان واست قشنگتره از تک تک وقتت لذت میبری دوس نداری عقربه های ساعت بگذره....حسی ک هر روز با انرژی بیدار میشی و تا زمانی ک شب میشه و بخوای بخوابی فول انرژی هسی هر روز ب خودت میرسی و حالت بهتره وقتی گیبینیش تپش قلب میگیری و کنار اوج ارامش دنیا داری کلا خیلییییی خوبه دلم هوای اون روزام کرد😢😢😢