2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست
من بیکار نیستم نود صفحه رو بخونم صفحه اول پیامتو دیدم ج دادم سایت عمومیه رو هر کی دلم بخواد ریپ میزن ...

عزیزم اگر چشمای کورت رو باز میکردی توی پیامم نوشته بود هرکس حس ششم هست نه تو که خودت به بقیه التماس می‌کنی تا جواب سوالات رو بدن حتما بیکاری که دنبال چهارتا آدمی میوفتی که خودشون سر و ته زندگیشون مشخص نیست ولی میان حرفای دروغشون رو میکنن توی مغز امثال شما 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لطفا جواب بدین اسمش کبری ۳۸ سالشه

ببخشی گلم 

میشه لایکم کنی تایپک رو گم نکنم مرسی

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
برا خدا کاری نداره تو ۱۰۰ تا آرزو داشته باش .دوتا که چیزی نیست .چون دل شکسته ای به همش میرسی دخترم

قشنگم میشه محبت کنید درخواست رو قبول کنید؟ 

اینده ام رو چطور حس میکنید؟ 

مشکلمون کی حل میشه و زندگیمون خوب میشه؟؟؟؟

یازدهم تجربی🌼

بچت پسره بانو

میشه راجب منم بگی؟

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔