2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست
[QUOTE= 268961843 ]از صبح تا حالا نزدیک ۲۰۰ کابررتوخصوصی دارم چت میکنم ازم خصوصیات نخواستن ..اینقد ب ...

totochichi@عزیزم برای من هم یک سوال پرسیدم اشتباه جواب دادند یک سوال هم درست، هر کسی که م و ک ل داره معنیش این نیست همه را درست بگه،گذشته و حال را بیشتر درست میگند،آینده دست خداست،با تصمیمات ما آینده تغییر می کنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ریپ نزنین رو پیامم بسه دیگه یه نفر جواب رو گفت تمومش کنید نمی‌خواد حس ششم بودنتون رو ثابت کنید😐

بیاا بخور چته وقتی یه چیزی میگی باید منتطر جوابم باشی اگه دوس نداری هیچ اعلانی برات بیاد پس حرف نزن 

راهی که میروید به صد شوق و اضطراب ما بازگشته ایم از آن خسته و خراب...!👀👣
حس کردم روت نظر داره البته ببخشید گفتم ولی من رو دختر خیلی حساسم

میشه منم بگی لطفا

کی ازدواج میکنم و ازدواج خوبی خواهم داشت 

مزون میزنم و اینکه شمارمو از کجا اورده و قصدش چیه

راهی که میروید به صد شوق و اضطراب ما بازگشته ایم از آن خسته و خراب...!👀👣
بیاا بخور چته وقتی یه چیزی میگی باید منتطر جوابم باشی اگه دوس نداری هیچ اعلانی برات بیاد پس حرف نزن& ...

حرف زدن من به شما مربوط نیست بالای صدنفر تا الان ریپ زدن رو پیام انگار چشماتون مشکل داره نمی بینید یک نفر جواب رو داده بعدشم وقتی حس ششم نیستی الکی نظر نده عزیزم

موهای مشکی بافته شده پوست سفید

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه