2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17149 بازدید | 2120 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حسم میگه اسمش م داره

لطفا بفرمایید به نظر شما، همسر آیندم از لحاظ رفتار،شخصیت چه ویژگیهایی داره؟تشکر از لطفتون

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
بهم میرسین ولی یکم طول میکشه

مرسییی

کی میاد جلو؟؟

ولن از کادویی ک میدم بهش خوشش میاد؟

اون برام چی میگیره؟

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:) 
جانم عزیزم شرمندتم بچه کوچیک دارم اما سعی میکنم جواب همرو بدم

عزیزم میشه جواب منو هم بدی 🥺

تکلیفم با مهدی چی میشه ؟ واقعا دوسم داره ؟ ( تو رابطه نیستیم ) 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
مرسییی کی میاد جلو؟؟ ولن از کادویی ک میدم بهش خوشش میاد؟ اون برام چی میگیره؟

یکم مشکلات داره مخصوصا با خانوادش(فکر میکنن هنوز بچس و جدی نمیگیرن)یه عطر شاخه گل (رز قرمز)به همراه یه هدیه دیگه نتونستم حدس بزنم

اره از کادوت خوشش میاد

یکم مشکلات داره مخصوصا با خانوادش(فکر میکنن هنوز بچس و جدی نمیگیرن)یه عطر شاخه گل (رز قرمز)به همراه ...

دقیقاااااا 😑💜

مرسی گلم 

حست چقد درست در میاد؟

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)