2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست
پریود میشی خیلی ناراحت میشی استرس داری لطفا استرس رو دور کن از خودت خیلی سال نیست ک ازدواج کردی ...

عزیزم بنظرت من کی باردار میشم وجنسیتش؟وخاهرم کی ازدواج میکنه؟

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مغروری یکم اندام کشیده ای داری

جواب منم بده..... آیا من اسفند نیمه شعبان عقد میکنم؟ کی میریم سر زندگیمون.... چقدر بعد باردار میشم بچم چیه

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
حسم میگه یکم مغروره  سخته به رسیدنتون تو باید خیلی کوتاه بیای درمقابلش

جوابمو بدین لطفا بخدا از صب ده تا کامنت گذاشتم نمیدونم کسی جواب نمیده یا اعلان‌ش خراب شده یا چی 

کی ازدواج میکنم 

حس احمد چیه 

اره ازدواج داری 

میشه بیام خصوصی؟😁 من که انقدر دختر خوبیمممم😂😮‍💨

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

در کل چی حس میکنی درباره ام 

مستقل بودنو دوس داری یا هدف تحصیلی داری یا میخوای یه شغل مستقل خودت راه بندازی ، دختر مرتبی هستی تا حدودی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عزیزم باردار بودم😍😍 میتونی بگی شوهرم ماشین برنده میشه؟؟

کی حدس زد بارداری؟ درست بود؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا