2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست
شوهرت وبرادرش باهم بحث میکنن .یه مقدار از سهمشو میده .همشو نمیده .حس شما هم کاملا درسته کاش شوهرت به ...

تروخدا بگو من كي مامان ميشم؟؟

بچه اولم چيه لطفا بگو😍😍😍😍🥺🥺🥺

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت وبرادرش باهم بحث میکنن .یه مقدار از سهمشو میده .همشو نمیده .حس شما هم کاملا درسته کاش شوهرت به ...

کل سرمایه رو پدر شوهرم داده تقریبا یه سال هست شروع کردن ولی از اول مخالف بودم استخدامی که قبول شد بخاطر این نرفت که داداشامو ول نمیکنم 

کی جدا میشن از هم؟؟بعدش استخدام میشه یا آزاد هست کارش؟؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

تو بیشتر بهش فکر میکنی

تروخدا بگو من كي مامان ميشم؟؟

بچه اولم چيه لطفا بگو😍😍😍😍🥺🥺🥺

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
موبایل برادرم را دزدیدن کلی توش اطلاعات مهم داشت که همه از دستش رفت و مبلغی فرلتر از پول یه موبایل ا ...

دزد آشنا بوده .یه رفیقش .ولی هنوز نتونسته بازش کنه .اگه اصفهان هستی بیا آینه ببینم تا دزد را بشناسیم

میشه لطفا بگی کی ماشین و خونه میخریم ؟؟؟و کی اسباب کشی میکنیم و بچه دومم چی هست و کی دنیا میاد 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

جدی .همون که گفتم یه باردار توی تاپیک هست خودش نمیدونه ؟ شما بودید؟

میشه به منم بگید

باردارم یا نه؟ اگه نه کی باردار میشم؟

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍