2777
2789
عنوان

پلیس فتا

349 بازدید | 11 پست

کسی شماره پلیس فتا رو میدونه ک 24 ساعته جواب گو باشن یه شماره ای تو نت بود کد شهر رو وارد ک میکنم قطع میشه فک کنم برا کرج نمیشه

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با ۱۱۰ تماس بگیرید راهنمایی میکنن و شماره میدن

گفت این مورد باید ب پلیس فتا بگین و قطع کرد😐

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

البته عزیزم شما میتونی مشکلتو اینجا هم بازگو کنی هم مردم میتونن کمکت کنن هم مشاورای خوبی داره البته مجبور نیستی اما خیلیا مشکلات خیلی بدتر رو اینجا مطرح کردن و نتیجه هم گرفتن

برا چی فتا میخوای ؟ مگه کاری میکنن واقعا ؟

نمیدونم والا ب پلیس گفتم گفت ب فتا بگو

البته عزیزم شما میتونی مشکلتو اینجا هم بازگو کنی هم مردم میتونن کمکت کنن هم مشاورای خوبی داره البته ...

آخه یه مزاحم تلفنیه ک خیلی اذیت میکنه خیلی پیام های زشتی میفرسته شوهرمم زنگ میزنه بهش بدوبیرا میگه بازم زنگ میزنه

شما گفتین اهل کرجید؟ من این شماره رو از گوگل دراوردم نمی‌دونم درسته یا نه ولی نوشته بود شماره پلیس ف ...

ممنون عزیز