2777
2789

سلام دوستان

ما یه ماه قهر بودیم بعد اون خودش برگشت پیام داد یه چیزیو تبریک گفت و بخاطر قهر عذرخاهی کرد و آشتی کردیم خلاصه

حالا بعد اون جریان اینجوری شده

تا دوروزم من پیام ندم پیام نمیده به من

وقتی خودت بهش پیام میدی عالیه بگو بخند، ولی تا من پیام ندم پیام نمیده 

تا وقتی من حرف بزنم حرف میزنه بعد که دیگ من حرفام تموم میشه دیگ تموم اونم چیزی نمیگه😑

من همش صبح بخیر میگم اون هیچ

شب بخیر که اصلا نمیگه

خدایی شما اگ عاشق طرف باشید ولی اینجوری باهاتون رفتار کنه ادامه میدید؟ 

من حساسم یا رفتار اون طبیعی نیس؟ 

چیکار کنم درست شه این رفتارش خیلی داره بی محلی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ادمو ول کن بره 

دکتر هلاکویی میگه اگر با ادمی که وقتی باهاشی کلی حرف داری بزنی و وقتی میرسی خونه بازم حرف داری که باهاش بگی و اونم اینجوریه اونوقت بدون که میتونی باهاش زندگی کنی و عاشقشی نه اینکه تا تو دیگه حرف نزنی و بحث باز نکنی اونم بی حس باشه 

کلا رابطه ای که یه بار تموم شده رو دوباره باز نکنید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شایدم رابطه یه طرفه س. من یه آقایی بم پیام میداد من نمی خواستم باش باشم . برای همین تا پیام نمی دا ...

اخه ما قهر بودیم خودش برگشت، نمیخاست برنمیگشت خب

طرف منم همینجوریه خیلی کم‌پیش میاد اول اون پیام بده منم دو روز پیام ندادم تا اینکه امروز پیام داد

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
این ادمو ول کن بره  دکتر هلاکویی میگه اگر با ادمی که وقتی باهاشی کلی حرف داری بزنی و وقتی میرس ...

ماهم همینجوری بودیم خیلی خوب بودیم، میگم از بعد از آشتی اینجوری شده

الان چیکار کنم چطوری رفتار کنم بهش پیام بدم پیام ندم بخدا موندم

سلام، احتمالا طرف شما سبک شخصیتش درون گرا باشه بیشتر که در شروع ارتباط کمی ممکنه تاخیر داشته باشه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.