2777
2789
بتات چند بود عزیزم

منم مث این خانم عجله داشتم زود از دادم بتام 13بود گفتن منفیه خودم قبول نکردم دوباره از دادم شد39 گفتن مشکوکه دوباره از گرفتن شد160همینجوری هی بالا رف دوبرابر میشد ولی دکترا خیلی بهم انرژی منفی دادن استرش دلشوره بچمو کشت😔

چ عوارضی داره؟⁦☹️⁩

خوب همیشه طبیعی بهتره دیگه اینا همش مصنوعی دیگه... دوستم شوهرش خیلی خیلی ضعیف بود اسپرمش.. میگفت همیشه گریه میکردم که دکتر جوابمون کرده گفته باردار نمیشی هیچوقت ... زد به بیخیالی و درکمال ناامیدی باردار شد ولی کار خدا بود الان پسرش 5 سالشه.. همش میگه خدا تا نخواد نمیشه 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم مث این خانم عجله داشتم زود از دادم بتام 13بود گفتن منفیه خودم قبول نکردم دوباره از دادم شد39 گفت ...

استرس و فکر و خیال نابود میکنه اونم تو بارداری... انشالله خدا زود زود دامنت رو سبز میکنه امیدوار باش عزیزم

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
چ عوارضی داشت

عوارض داره عزیزم شما همیشه طبیعی نفس بکشی بهتره یا با دستگاه تنفس

من میوم رحم درآوردم باهاشون

خوب همیشه طبیعی بهتره دیگه اینا همش مصنوعی دیگه... دوستم شوهرش خیلی خیلی ضعیف بود اسپرمش.. میگفت همی ...

اونکه توش شکی نیست واقعا.تا خدا نخاد برگم از درخت نمیفته⁦☹️⁩میگم اطلاع داری با وجود خوردن ال دی کسی حامله بشه؟من دکترم ال دی داد خوردم ک پری منظم بشه الان علایم دفعه پیش رو دارم😔هنوزم مونده تا موعدم

بچه تون سالم بدنیا اومدن؟؟آخه شنیدم وقتی با hcg باردار میشی سقط میشه

سقط شد عزیزم  خدا نخواست... ولی دیدم دوستام دارو وآمپول زدن بچه شونم سالم بوده ولی به من نمیسازه دیگه .. من تخمدانم زود تحریک میشه متاسفانه با دارو

اونکه توش شکی نیست واقعا.تا خدا نخاد برگم از درخت نمیفته⁦☹️⁩میگم اطلاع داری با وجود خوردن ال دی کسی ...

نه اینو داده تخمدان تحریک بشه مرتب پریود بشی... اگه مرتب مصرف کردی باردار نمیشی که... بعد قطعش انشالله اقدام کن امیدوار باش ذکر زیاد بگو از فکربچه بیا بیرون 

نه اینو داده تخمدان تحریک بشه مرتب پریود بشی... اگه مرتب مصرف کردی باردار نمیشی که... بعد قطعش انشال ...

تو فکر بچه نیستم قرار بود تا دوماه جلوگیری کنیم.ولی نمدونستم ک مسکن و چرک خشک کن اثرشو میبره😁سرتایمم نمیخوردم 🙄

تو فکر بچه نیستم قرار بود تا دوماه جلوگیری کنیم.ولی نمدونستم ک مسکن و چرک خشک کن اثرشو میبره😁سرتایم ...

خوبه دیگه شاید باردار باشی 

اونکه توش شکی نیست واقعا.تا خدا نخاد برگم از درخت نمیفته⁦☹️⁩میگم اطلاع داری با وجود خوردن ال دی کسی ...

راستی زن پسر عموم ال دی مصرف می‌کرد باردار بود نمی‌دونست رفت دکتر گفتن یه کیست بزرگ داری دوباره ال دی دادن بیچاره باردار بود نمی‌دونست... ولی شکر خدا بچه ش الان کلاس سوم

ترس سقط دارم باز😔

بیخیال عزیزم سقط تا 3بار طبیعیه بعد 3 بار باید پیگیر بود انشالله دوقلو بیاری و به این روزات بخندی... عین من 7 ماه اقدام بودم برا دخترم تا باردار شدم بخدا همش استرس الکی حالا دخترم بازی میکنه یاد خودم میوفتم خنده م میگیره 

چقد دکترا بی سواد شدن ای خدا😔

دقیقا من مشکل خاصی نداشتم پارسال رفتم دکتر برا بارداری همون ماه اول سینال آف زد برام باردار شدم و سقط شد  کلی دردسر شد برام.. بخدا دو ماه من پریودم مرتب شده