2777
2789
شما همhcgزدین؟؟

من قبلا زدم ولی قبل موعدم بی بی مثبت شد دقیقا روز 16 بعد از زدن آمپول

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آمپول زدی نمیشه به علائم اطمینان کرد بچه داری؟ چند وقته اقدامی؟ 

بچه ندارم.یکسالو نیمه تو اقدامم ولی باردار نشدم تازه سونو کردم دیدم تنبلی تخمدان دارم.این ماه اولین ماهی هست با دارو اقدام کردم.

ماه پیش ک سقط شد اچ سی جی زده بودم دوهفته بعد علایم داشتم سه روز قبل موعدم بی بی مثبت شد ولی سقط شد. ...

این آمپول همش عوارض ورزش و آب زیاد خوردن بهترین درمان برای باردار شدن... من استفاده کردم آمپول عوارضش رو دیدم برا همین میگم 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
شما باردار شدین؟؟

من چندسالی گیر بودم ولی هی درمان ول میکردم .. سه سال طول کشید... دکتر اولم دوبار ای یو ای کردم..‌‌‌‌‌‌‌دیگ بهم گفت ک تو نمیتونی باردار بشی منم افسرد شدمم رفتم پیش یه دکتر دیگ گفت چون سنت کمه طبیعی میتونی بیاری.. امید وارم کرد... بار اول با سوزن نشد... ماه دوم ک رفتم سوزن زدم و باردار شدم

یعنی احتمال سقط با hcg زیاده    

نه بابا من پنج ساله باردغر نشدم شوهرم ضعیفه بیشتر بخاطر اون شد بعدم دکترا خیلی منو ترسوندن بتام پایین بود همش استرس داشتم انقد غصه خوردم و گریه کردم تا افتادم خونریزی

بچه ندارم.یکسالو نیمه تو اقدامم ولی باردار نشدم تازه سونو کردم دیدم تنبلی تخمدان دارم.این ماه اولین ...

انشالله نتیجه میگیری بزار طبیعی باردار بشی بهتره 

نه بابا من پنج ساله باردغر نشدم شوهرم ضعیفه بیشتر بخاطر اون شد بعدم دکترا خیلی منو ترسوندن بتام پایی ...

بتات چند بود عزیزم

من فردا میخام بی بی بزنم ۱۴ روز بعد آمپول میشه.نشون میده؟؟

عزیزم  بزن فردا صبح ببین چی انشالله که + میشه خبرش بده بهمون خوشحال بشیم