2777
2789
عنوان

من فهمیدم آخر پوست شیر را

| مشاهده متن کامل بحث + 6543 بازدید | 35 پست
خیلی مرموزه... اخه صدرا همون روز متوجه شد که دارن میرن شمال...نمیتونه در لحظه همه هماهنگیارو انجام ...

دوست دختر قبلی فکر کرده صدرا با دختره داره می‌ره شمال دست به کار شده آخه پایان شمال این اتفاق افتاد دو. سه روز وقت داشته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان  صدرا هیچ کاره است من میگم همه میگیم یه خصومت از قبل با نعیم داشتن دخترش را کشتن من میگم یه خصومت از قبل با صدرا داشتن عشقش را کشتن

دوست دختر قبلی فکر کرده صدرا با دختره داره می‌ره شمال دست به کار شده آخه پایان شمال این اتفاق افتاد ...

نمیدونم...

اخه اینا خیلی خلافکار و قلدر هستن...

خیلی هیجان فیلم رفته بالا.خدا کنه اخرش خراب نشه

نمیدونم... اخه اینا خیلی خلافکار و قلدر هستن... خیلی هیجان فیلم رفته بالا.خدا کنه اخرش خراب نشه

والا برای پول همه کار میکنن تا حالا هر کی مضمون و همدست بود پول گرفته بود و اینکار را کرده بود پس بعید نیست نفر آخر هم پول گرفته باشه

عههههه... اینم حرفیه.جالب شد...به این فک نکرده بودم.

بع نظرم این قسمت آخر داره می‌چرخه می‌ره سمت صدرا یکی اینکه نعیم باهاش دعوا کرد یکی اینه که موبایل اش را به راه زنگ میخورد یکی اینکه دوست دخترش اومد وسط

من حدس میزنم صدرا از چیزی نگرانه احتمالا میدونه قاتل کیه،دوست دختر قبلی خودشه یا کسیکه با نعیم مشکلی داشته

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

سلام خیر همش کاره مادر ساحله ،میخاد دوباره نعیم رو بفرسته تو زندان،یادتونه موقع کشتن نریمان داد میزد بکشش بکشش بکشش با شوهرش دست به یکی کردن طلاقش بده که کسی شک نکنه.کاره مادر ساحله و وسلام از اول من گفتم ساحل زنده س🤭

سلام خیر همش کاره مادر ساحله ،میخاد دوباره نعیم رو بفرسته تو زندان،یادتونه موقع کشتن نریمان داد میزد ...

عزیزم موقعی که شوهرش با خودش تو خونه بودن و شوهرش بیرونش کرد دقیقا برای کی داشتن نقش بازی میکردن؟ اگه شوهرش بیرونش کرد و این جز نقشه بود یه ریال پول بهش میداد تو اون شب بارانی