2777
2789

هفته پیش باهم رفتیم کافه کتاب جاتون خالی

بعد میگفت که خیلی دوست دارم از وقتی دیدمت همش دارم تصور میکنم میخندی گونه هات اومده بالا تصور میکنم داری برام غذا میپزی و اینا بعد گفت تصور میکنم تاپ پوشیدی داری راه میری  تو خونه اینو گفت حرفشو خورد سریع بحثو عوض کرد

حرفش بی ربط نبود حق ندارم ناراحت شم؟

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه تصویر سازی کرده😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

برگامممم.سانسورش کرده خودت تا تهشو برو 

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

تو چه مرحله ای از اشنایی هستین؟ اگه جدی شده و تصمیم گرفتی که طبیعیه، اگه نه بهتر بود نگه ولی گیر نده بازم تکرار کرد بگو هرچیزی به وقتش و لطفا از اون حرفا نزن

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️