2777
2789
عنوان

فسنجون😁

537 بازدید | 25 پست

خانمایی که فسنجونشون خیلیییی خوشمزه است میشه طرز تهیشو و ترفندایی که بکار میبرید رو بگین

برای اولین بار میخوام درست کنم 😅

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردوش زیاد باشه با مرغ خیلی خشمزه و اینکه شکر و رب انار با توجه ب ذائقه ی خودتون بهش اضافه کن

مرسیی عزیزم

ی سوال ب ای هر نفر چقدر گردو باید بریزم؟

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)

من اول پیازو،تفت میدم بعد مرغ وزردچوبه،فلفل ونمک روشومیزارم تا ده دقیقه تفت بخوره  بعد یه قاشق رب انار  می زارم بعدتفت گردویی اسیاب،شده،اضافه میکنم به که جوش اومد باشعله ی پایین یه ده دوازده ساعت بمونه بعد به دلخواه شکر بعد همچین روغن می ندازه که نمی تونی بخوری

من پیاز رنده میکنم تفت میدم بعد گردو رو میریزم درحد ی دقیقه تفت میدم چون زیاد باشه تلخ میشه

زردچوبه فلفل سیاه میزنم اب میریزم میذارم بپزه و جابیفته

وسطای پخت رب انار میزنم چون رب انارم ترشه با شکر ملس میکنم

مرغم من جدا میپزم و جداگانه میارم داخلش نمیریزم


خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خب اگ دوست داشتین بگین ماهم بدونیم😁

ما برنج و خیس میکنیم چند ساعت هم برنج میشه هم خورده برنج 

بعد میکوبیمش له بشه . بعد گردو هم تفت میدیم میکوبیم جوری ک زیر دندون بیاد . بعد مرغ هم ریش ریش یا تکه کوچیک میرزیم توش . 

مرغ و پیاز داغ و سرخ میکنم و میزاریم بپزه بعد برنج و گردو و رب انار . وقتی جا افتاد یکم شکر ما شیرین میخوریم دوست نداریم ملس یا ترش باشه

سلام

من درس میکنم همه میگن خوب میشه 

 طرز تهیه شو میذارم نمیدونم چقد درسته چقد غلط🤭😁

اول گردوها رو حسابی چرخ میکنیم 

مرغا ها رو با پیاز و نمک و ی مقدار زرد چوبه جدا گونه میذارم بپزه که بوی زحم ش بره(خیلی نیازی نیست له بشه)

گردو رو با اب خیلی سرد میذارم روی حرارت ملایم تا کم کم بجوش بیاد و مدام بهش شک میدم(با اب و یخ)تا به روغن بیاد ی مقدار🤭

بعدش رب انار و اضافه میکنم تا به رنگ دلخواهم برسه(زیاد بریزی سیاه میشه کم قهوه ای)

اگه خیلی ترش بشه،و دوس نداشته باشم ترشی و شیرینی شو با شکر میزون میکنم

حسابی که روغنش در اومد مرغا رو بهش اضافه میکنیم و یه ربع تا نیم ساعت میذاریم بپزه که مرغا مزه دار شه و تموم😐

گردو خیلی باید له باشه تا هم‌قشنگ روغن بندازه هم‌خوب جا بیوفته من هم آسیاب میکنم هم بعدش میکوبمش تا خوب له بشه و بچسبه به هم 

پیازم نباید تو غذا پیدا باشه رنده میکنم

بیشتر از سینه استفاده میکنم البته به قطعات کوچیک تر تقسیمش میکنم سینه رو 


ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792