2777
2789
عنوان

فسنجون😁

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نام خدا اصلا فسنجون درست نمیکنم همیشه مادر شوهرم درست میکنه بنده از اول تا آخر تست میکنم و میخورم

مث من😂

منتها من مادرم 

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
گردو خیلی باید له باشه تا هم‌قشنگ روغن بندازه هم‌خوب جا بیوفته من هم آسیاب میکنم هم بعدش میکوبمش تا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت❤

برای ۲ نفر

15تا گردو رو چند بار چرخ کن هر چی بیشتر بهتر آخرم یدونه پیاز از چرخ رد کن تا گردو تو چرخ نمونه

بعدش اینا رو با کمی روغن تفت بده تا رنگ گردو کمی تیره شه 

سه لیوان آب یخ بهش اضافه کن و با شعله خیلی خیلی خیلی کم بزار10ساعت بجوشه تا رنگش حسابی تیره شه 

بهش رب انار ملس اضافه کن و اگه طعمش ترشه کمی شکر بزن

مرغی که نیم پز کردی با نمک و کمی زردچوبه و پیاز و فلفل، بهش اضافه کن با الو بخارا بزار یه ساعت دیگه حسابی بپزه و آماده س نوش جان

لایک ممنوع🙏                                            

15تا گردو رو چند بار چرخ کن هر چی بیشتر بهتر آخرم یدونه پیاز از چرخ رد کن تا گردو تو چرخ نمونه ...

اومم آلو بخارا هم ایده ی خوبیه مرسی عزیزم❤

گفتن این جمله چه سودی داشت آیا😐

عزیزم برا هر نفر دو تا سه قاشق غذا خوری پودر گردو خوب تفت میدی با شعله کم و با حوصله تا طلایی بشه بدون روغن وقتی خوب طلایی شد از بوشم مشخصه دو تا سه لیوان آب میرزی به جوش اومد خیلی شعله رو کم میکنی درشو میذاری ، حالا یه عدد پیاز متوسط برا دو نفر قشنگ تفت میدی تا طلایی بشه با زردچوبه و نصف قاشق رب گوجه میزاری تفت بخوره یه کمی اب اضافه کن تا یک یا دو دقیقه تو اب بجوشه رنگش قشنگ بشه اضافه میکنی به گردوها، اینم بگم الان که فسنجونو میذاری برا فردا ظهر اماده میشه یعنی قشنگ ۲۴ ساعت رو شعله سوزنی بجوشه عالیه عالی میشه، بعد یه سبنه مرغ البته برا دو نفرتو قابلمه جدا میذاری یه پیاز کوچیکم اضافه میکنی بوی زخمشو بگیره قشنگ جوش بیاد کفشو میگیری وقتی جرمش گرفته شد اونموقع زردچوبه، ادویه، پودر دارچین، یه کمی پودر سیر و زنجبیل این دو تا به دلخواهه نخواستی هم اضافه نکن میذاری قشنگ مرغ بپزه انقد اب بریز تا همراه پختش ابشم تموم بشه بعد مرغو خوب میشوری و ابش که رفت سرخش میکنی بعدش هم میتونی کامل به فسنجون اضافه کنی هم میتونی ریش ریش کنی هر جور دوست داشتی، البته مرغو فردا صبح اضافه کن تو این مدتم به گردوها سر بزن ابش تموم نشه، مرغو اضافه کردی دو ساعت قبل سرو رب انار و با شکر اضافه میکنی هر جور دوس داری ملس باشه خوشمزه تره نه شیرین نه ترش، نمکم طبق ذائقه اضافه میکنی، یه ساعت قبل سرو هم زعفرون ابکرده اضافه کن، حالا فسنجون عالییییی و خوشمزه میل بفرمایین، نوش جاااااااان😊😊😊🌹🌹🌹