2777
2789
عنوان

خواستگار

154 بازدید | 14 پست

من خواستگار ندارم 

مامان و بابام معلومه ناراحتن 

من سنم زیاد نیست که ۲۲سالمه

ولی تا الان سرکوفت بهم نزده بودن

الان مامانم بهم سرکوفت زد

من دوتا عمو دارم 

یکیشون چهار تا پسر دارن همه پول دار که همه شون ازدواج کردن

اون یکی هم سه تا دختر داره اخریش هم شوهر کرده که متولد ۸۵ 

الان مامانم میگفت  خوش به حال جاریام یکیشون پسر داره چه پسرایی 

یکیشونم راحت شده از دست دختراش همه رو داده رفته

من چیکار کنم  یه شوهر برا تو پیدا نمیشه

الان واقعا دلم گرفته  دلم میخواد با صدای بلند گریه کنم

آخه مگه تقصیر منه 

گور بابای هر چی خواستگار و شوهره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی فهمم ننه بابا از یه جنسیت خوششون نمیاد برن سقط کنن به جای اینکه گند بزنن به زندگی یارو دختراشو رد کرده رفتن انگار داره درباه یه وسیله حرف میزنه والا صد رحمت به عربا دخترارو زنده به گور میکردن دیگه این بدبختا بزرگ نمیشدن با همپین چیزایی تو خانواده و جامعه مواجه بشن بعضی خانواده ها فقط بلدن بچه بیارن

عزیزم تو سنی نداری ک ازدواج کنی.عادت تموم ماماناست قدیمی فک میکنن فکر میکنند پس الان دخترا باید مثل قدیم زود شوهر کنن 

اصلا ناراحت نباش تو سن ازدواجت۲۴ب بالاست اونایی هم ک زود ازدواج کردن انتخابشون اون بوده 

دوروبرمن همه ازدواج کردن جز من ،مامانم همیشه سرکوفت میزنه بهم ک همسنای تو یه بچه هم دارن ولی وقتی خواستگار میاد ردشون می‌کنه همیشه هم سراین باهم دعوا میکنیم.

اهمیت نده آروم باش می‌دونم الان تو چ حالی هستی

پسر داره چه پسرایی :// دختراشو داده رفته راحت شده ؟ خیلی ببخشیدا این کارا و رفتارا برا بی فرهنگاست د ...

مامانم ادعای فرهنگ داره 

ولی ته دلش همیشه همین بوده 

الان هم به زبون آورد

نمیدونم اطرافیان شمارو

ولی دور بر ما هنوز هم برای پسر احترام خاصی قائلن

دختر رو فقط برای یه جا می‌خوان وقتی مردن یه نفر باشه براشون گریه کنه

نمی فهمم ننه بابا از یه جنسیت خوششون نمیاد برن سقط کنن به جای اینکه گند بزنن به زندگی یارو دختراشو ر ...

کاش منم زنده به گور میکردن

ولی این‌قدر احساس کم بودن نسبت به پسرارو نداشتم

مامانم ادعای فرهنگ داره  ولی ته دلش همیشه همین بوده  الان هم به زبون آورد نمیدونم اطراف ...

الهی عزیزم ناراحت نباش زندگی میگذره فکرکن این یه امتحان الهیه  هر کی بدی کنه تبعیض قائل بشه خدا جوابشو میده غمت نباشه به چشم دیدم تقاص کاراشونو پس دادن تو ایمانت به خدا باشه همه چی حل میشه

واقعا فرهنگ ما برای دخترا خیلی پایینه اولا مگه خواستگار داشتن یا نداشتن دختر دست خودشه دوما هنوز که شما سنی نداری سوما  مردم فکر میکنن دختر شوهر بدن کار تمومه نمیدونن شوهر دادن دختر تازه شروع سختی هاشون الان اینقدر طلاق زیاد شده که ادم دخترش رو تو خونه نگه داره برنده تره اگه خواستگار خوب بود که ازدواج کنه چه بهتر ولی اگه واقعا فقط به خاطر اینکه دختر رو هر جوری شده شوهر بدن که تو خونه نمونه اونم به هر کسی هزاران مشکل به مشکلاتشون اضافه خواهد شد 

کاش منم زنده به گور میکردن ولی این‌قدر احساس کم بودن نسبت به پسرارو نداشتم

به خدا ایمان داری؟ ببین هر کی بدی کنه پس میده حالا میخواد مادرت باشه یا پدرت باشه هر کی باشه پس میده حالا این دنیا نشد اون دنیا پس میدن ادما هنوز تو جهالت خودشون غرق شدن وقتی به خودشون میان که دیگه دیره ... 

واقعا فرهنگ ما برای دخترا خیلی پایینه اولا مگه خواستگار داشتن یا نداشتن دختر دست خودشه دوما هنوز که ...

بعضی پدر مادرا پدر مادر نیستن کافرن یاد فیلم ملی و راه های نرفته اش افتادم .....