2777
2789
عنوان

شکایت از کامنت کسی تو تاپیک ها

205 بازدید | 24 پست

خیلی فوبیا دارم

گاهی یکی راهنمایی میخواد  میدونما  ولی نمیگم

مثلا یکی میگ مثال فلان قرص خوبه  من خوردمو برام خوبم بوده

ولی می ترسم اینجا بگممم

میگممم نکنه اون بخوره و براش مثال بد باشه و بعدش بیاد و بریزه روم که تو گفتی و بره ازم شکایت کنه 🙄

به خدا دیوونه نیستم🤣

فقط میشه یه همچین چیزی ؟؟؟

ینی ما اینجا مسوول چیزی که میگیم هستیم یا نه من الکی فوبیا دارم

☹☹

واقعا برام سواله

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

سید فکر اجق وجق نکن😂😂😂😂😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مسوولیت مخصوصا راجب قرص و اینا

یا راهنمایی کردن درباره زندگی زناشویی ک طلاق بگیر..غلط کرده رو نده.یا....

ما نمیتونیم ب طور کلی نظر بدیم بهرحال ما از همچی آگاهی نداریم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من هی حس میکنم هرچی بگم بقیه ناراحت میشن که دلم نمیخواد کسی ناراحت شه🤦🏻‍♀️

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻

نه بش فکر نکن نظر میخوان ماهم نظر میدیم حالا گیرم یکی ب من گفت برو خودتو بکش مگه عقل ندارم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

در مورد دارو نظر ندی بهتره.فوبیا نیست من پیش وجدان خودم راحت ترم.اینجا طرف به حرف اینجا رفته دادخواست طلاقم داده بعد شاکی شده.من اگر بر اساس علمم نظری بدم میگم حتما با پزشک مشورت کن با توجه به شرایط بدنیت.اونم داروهای جزیی.من جز درسام‌هست ولی بازم با احتیاط نظر میدم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

حاجی به مولا سواله واسم

عامو سوالت الکی بود😂😂😂😂😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
عامو بچه کجوی شیرازی😂😂😂

سردارانم دده😂😂