2821
2789
عنوان

از بعد سقط...

507 بازدید | 24 پست

همش حالت تهوع دارم دل درد نفخ کمر درد سینه درد همه چیز دارم بعضی. وقتا حس می کنم حاملم هنوز الان از شدت حالت تهوع نمی تونم کارام بکنم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بقایا نمونده؟

همون هفته اول خون ریزی کردم تموم شد بقا فکر نکنم چون کوچیک بود دیگه 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همینطوری بودم دقیقا تا دو سه هفته بعد سقط بعد خول شدم

سوزش داشت رحمت موقع رابطه 

باید سونو‌ بدی، چون علایم بارداری ات باید قطع میشد به محض سقط...

دکتر گفت نیاز نیست 

اره داغون بودم کلا هنوزم بعد ۲ ماه و نیم مثل روز اولم نشدم

عه من می‌دیدم سوزش داره عین زخم فکر می کردم عفونت گرفتم 

منم مرداد سقط کردم ولی همین که سقط شد تمام علایم بارداری تموم شد و سر چهل روز پریود شدم بعد هم دوبار ...

سریع ماه بعدش حامله شدی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792