من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میگم اگ حامله باشی چند روز بعد موعدت درد پریودیت کامل میره؟ مصن من س روز گذشته فعلا درد دارم یکم
منکه از اول تاموقع سقط داشتم کمر درد داشتم در حدی که قفل میکردم
من حتی چندروز صبح ها کمردرد میگرفت منو چند روز بود خوب شد باز بعد ده روز همینجور شدم دیگه تا وقت سقط داشتم
🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
سلام پری شدم صب زود چقدم درد داشتم ..دیگ اقدام نمیکنم میخام بعد پری برم معاینه و سونو..ازوقتی شرو ب ...
وااای😢😢😢
من باید دیروز پری میشدم نشدم 😢😢😢😢
نمیدونم عادیه یا نه
مامانم گفت بعد سقط میشه عین زاج تا ۴۰روزم پری نشم
معلوم نیست بخوام بشم چقدر درد داره وشدت😟😟😟
ای بابا چی بگم والا..منکه چسبیدم ب زندگی تا بعد عید و دکتر برم باز اقدام بینم خدا چی میخاد..کامل بیخ ...
ناراحت نباش ان شالله که به امید خدا قبل عید باردار میشی وقتی بیخیالی بهتره تا اینکه حساس باشی
از اسی خبر نداری چکار کرد؟