2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
خیلی درکت میکنم انتظار سخته من که سقط کردم دکتر گفت بزار بعد عید برای بارداری بهتره انگار دنیا رو سر ...

من تنبلی تخمدان دارم، کلی دارو مصرف کردم،دو بار iui انجام دادم،  اصلاح سبک کردم، ولی نشده😔 بادکش تا الان‌انجام ندادم

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍
خیلی درکت میکنم انتظار سخته من که سقط کردم دکتر گفت بزار بعد عید برای بارداری بهتره انگار دنیا رو سر ...

ان شاالله به زودی باردار بشی و نی نیت سالم بیاد بغلت عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی واسه حرفای قشنگت مهربون. 🥺امیدوارم هر چی زودتر باردار شیم 🥺

ان شالله همه ی منتظرا هرچی زودتر دامن شون سبز شه برات صلوات فرستادم که تاپیک بعدیت بی بی مثبت باشه😍

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
من تنبلی تخمدان دارم، کلی دارو مصرف کردم،دو بار iui انجام دادم،  اصلاح سبک کردم، ولی نشده😔 باد ...

عزیزم برات ناراحت شدم غصه نخور الهی که خدا تا عید یک دوقلو ناز بزار دامنت که همه ی این انتظار هاتو بشوره ببره باخودش بعد دیگه وقت اومدن نی نی سایت نداشته باشی 😍😍😍

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
ان شالله همه ی منتظرا هرچی زودتر دامن شون سبز شه برات صلوات فرستادم که تاپیک بعدیت بی بی مثبت باشه😍

مرسی گلم منم برات صلوات فرستادم 🥺❤😊

انشالله انشالله 🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
عزیزم برات ناراحت شدم غصه نخور الهی که خدا تا عید یک دوقلو ناز بزار دامنت که همه ی این انتظار هاتو ب ...

فدات شم عزیزم، مرسی بخاطر دعات

ان شاالله، یعنی میشه 

فدات شم عزیزم، مرسی بخاطر دعات ان شاالله، یعنی میشه 

به حکمت خدا وبزرگی خدا شک نکن دیدم که میگم یک بنده خدا باردار نمیشد هرکار کرد دیگه تو اوج ناامیدی شون خدا بهشون سه قلو داد سه تا دختر باورش نمیشد الان وختراش باید ۱۳ساله باشن 

مرسی گلم هممون ان شالله به لطف خدا... ولی من دلم برات روشنه که تو دلی داری خیلی مراقب باش تا ازمایش ...

بی بی چک زدم منفی بود خب😕🤕کلی امیدوار بودم😂

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
مرسی گلم منم برات صلوات فرستادم 🥺❤😊 انشالله انشالله 🥺

چیشد پری بود یا لانه گزینی..بی بی زدم منفی بود یکتا🤒

چیشد پری بود یا لانه گزینی..بی بی زدم منفی بود یکتا🤒

نمیدونم واقعا میاد ولی مثل فشاررپربودی نیست تا فردا صب میکنم بی بی میزنم. ولی فک نکنم منم باردار باشم😔

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
نمیدونم واقعا میاد ولی مثل فشاررپربودی نیست تا فردا صب میکنم بی بی میزنم. ولی فک نکنم منم باردار باش ...

بیخیالش باش هرچی ک هست..من کامل دیگ بیخیال شدم بیاد نیاد مهم نیس. کاش گوش نمیدادم بی بی نمیزدم کاش

بیخیالش باش هرچی ک هست..من کامل دیگ بیخیال شدم بیاد نیاد مهم نیس. کاش گوش نمیدادم بی بی نمیزدم کاش

عب نداره تکلیفت معلوم شد. منم بیخیال شدم هر  چه بادا باد

بی بی چک زدم منفی بود خب😕🤕کلی امیدوار بودم😂

دررررروغ نگووو😟😟😟😟😟😟😟

یکم دیگه صبر کن ولی من تمام علامت هایی گفتی داشتم 

واای خداااا😭😭😭😭😭حالا غصه نخور هرچه صلاحه خداست اگه بازم نبودی صبر کن بهمن باهم اقدام کنیم 😭😭😭😭😭

لعنت به بی بی چک منفی#

دررررروغ نگووو😟😟😟😟😟😟😟 یکم دیگه صبر کن ولی من تمام علامت هایی گفتی داشتم  واای خداااا😭 ...

اره بابا منفی بود😂عب نداره خدا بهتر میدونه..انشالله

اره بابا منفی بود😂عب نداره خدا بهتر میدونه..انشالله

عزززیزم متاسفم 😢😢😢😢 الهی تا عید هم شما هم استارتر هم من خدا بهمون دوقلو بده 😭