2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
عزززیزم متاسفم 😢😢😢😢 الهی تا عید هم شما هم استارتر هم من خدا بهمون دوقلو بده 😭

میگم اگ حامله باشی چند روز بعد موعدت درد پریودیت کامل میره؟ مصن من س روز گذشته فعلا درد دارم یکم

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم اگ حامله باشی چند روز بعد موعدت درد پریودیت کامل میره؟ مصن من س روز گذشته فعلا درد دارم یکم

منکه از اول تاموقع سقط داشتم کمر درد داشتم در حدی که قفل میکردم 

من حتی چندروز صبح ها کمردرد میگرفت منو چند روز بود خوب شد باز بعد ده روز همینجور شدم دیگه تا وقت سقط داشتم 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
منکه از اول تاموقع سقط داشتم کمر درد داشتم در حدی که قفل میکردم  من حتی چندروز صبح ها کمردرد م ...

اها ...هعیی روزگار

اها ...هعیی روزگار

غصه نخور😢😢😢😢

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
سلام استارتر جان چیشد؟ باردار بودی یا نه من از دیشب تا الان ب فکر شما بودم..!!!؟؟؟ 

سلام عزیزم. بی بی نزدم🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بی بی چک زدم منفی بود خب😕🤕کلی امیدوار بودم😂

سلام عزیزم چیشد خبری نشد خیلی تو فکرتم

همچین استارتر

سلام عزیزم چیشد خبری نشد خیلی تو فکرتم همچین استارتر

سلام پری شدم صب زود چقدم درد داشتم ..دیگ اقدام نمیکنم میخام بعد پری برم معاینه و سونو..ازوقتی شرو ب اقدام کردم اصن روند طبیعی بدن خودمم بهم ریخته😕

سلام پری شدم صب زود چقدم درد داشتم ..دیگ اقدام نمیکنم میخام بعد پری برم معاینه و سونو..ازوقتی شرو ب ...

وااای😢😢😢

من باید دیروز پری میشدم نشدم 😢😢😢😢

نمیدونم عادیه یا نه 

مامانم گفت بعد سقط میشه عین زاج تا ۴۰روزم پری نشم

معلوم نیست بخوام بشم چقدر درد داره وشدت😟😟😟

وااای😢😢😢 من باید دیروز پری میشدم نشدم 😢😢😢😢 نمیدونم عادیه یا نه  مامانم گفت بعد سقط می ...

ای وای...من درد دارم ژلفن میخورن

وااای😢😢😢 من باید دیروز پری میشدم نشدم 😢😢😢😢 نمیدونم عادیه یا نه  مامانم گفت بعد سقط می ...

ای بابا چی بگم والا..منکه چسبیدم ب زندگی تا بعد عید و دکتر برم باز اقدام بینم خدا چی میخاد..کامل بیخیال شدم

ای وای...من درد دارم ژلفن میخورن

من پری نشدم هنوززز😢😢😢😢

ای بابا چی بگم والا..منکه چسبیدم ب زندگی تا بعد عید و دکتر برم باز اقدام بینم خدا چی میخاد..کامل بیخ ...

ناراحت نباش ان شالله که به امید خدا قبل عید باردار میشی وقتی بیخیالی بهتره تا اینکه حساس باشی

از اسی خبر نداری چکار کرد؟

من سینه هام سنگین شده نوکشم تیره شده و سفت دل دردم اصن ندارم فقط یکم کمرم تیر میکشه و ترشح دارم..دوس ...

نوک سینه تیره شده یه نشونه حاملگی عزیزم

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜