2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
جان بله۰😍 فقط یک چی بهت بگم اگه از تیتر بتا دادی بالای ۲۵شد(رنج ازمایشگاه روالبته ببین بعضی ها بیس ...

🤩باشد......نیشابور ی دوست خانوادگی داریم خیلی باحالین😝عید اومدیم مشهد رفتیم خونشون

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم هممون ان شالله به لطف خدا... ولی من دلم برات روشنه که تو دلی داری خیلی مراقب باش تا ازمایش ...

قربون دلت ابجی چشم🥰

یعنی امیدوار باشم. من موعدم دیروز پریروز میشد. ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه و لانه گزینی بعد موعد ب ...

هرچیزی امکان داری اینهمه استرس برات خوب نیست امیدت بخدا باشه هرچی بی خیال تر باشی بهتره من تو عقد رابطه داشتم چندبار بی بی زدم منفی شد ولی درست بعد عروسیم موقعی که اصن فکرشم نمیکردم مثبت شد باورم نمیشد خودتو بزن به بی خیالی 

من دلبستم وقتی بی بیم مثبت شد که دیگه باردارم وتو خیالاتم  بودم ولی چهارشنبه مثبت شد من یکشنبه اش سقط کردم ینی پنج روز به بعدش چون دلبسته بودم دل کندن سخت بود وکلی عذاب کشیدم وگریه کردم 

برای همین بی خیال باش  استرس نده به خودت 

توکلت بخدا مثبت میشه غم نخور 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
ان شاالله، خیلی دعام کنید ۵ ساله منتظرم و به هر دری زدم کاش این انتظار تموم‌میشد

والا قربون خدا برم خودش بهتر میدونه..کاش انقد عذابمون نده

🤩باشد......نیشابور ی دوست خانوادگی داریم خیلی باحالین😝عید اومدیم مشهد رفتیم خونشون

عزیز دلم شما مال کجایی؟ ولی من ساکن یزد هستم 😍😍باحالی از خودتونه خوشحالم خوش گذشته بهتون

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
قربون دلت ابجی چشم🥰

خدا نکنه گلم  

عزیز دلم شما مال کجایی؟ ولی من ساکن یزد هستم 😍😍باحالی از خودتونه خوشحالم خوش گذشته بهتون

منم چهار محال وبختیاری..عزیز دلی هرجا هستی زنده باشی🤩

ان شاالله برات صلوات میفرستم،ان شاالله با خبرای خوب بیای عزیزم

انشالله. منم بذا شما صلوات فرستادم 🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
هرچیزی امکان داری اینهمه استرس برات خوب نیست امیدت بخدا باشه هرچی بی خیال تر باشی بهتره من تو عقد را ...

مرسی واسه حرفای قشنگت مهربون. 🥺امیدوارم هر چی زودتر باردار شیم 🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ان شاالله، خیلی دعام کنید ۵ ساله منتظرم و به هر دری زدم کاش این انتظار تموم‌میشد

خیلی درکت میکنم انتظار سخته من که سقط کردم دکتر گفت بزار بعد عید برای بارداری بهتره انگار دنیا رو سرم خراب شد گفتم نمیشه زودتر گفت دیگه زودتر از یکماه نه باز ازمایش بردم گفت تا بهمن صبر کن 

شما مشکلتون چیه؟

طب سنتی رفتید بادکش کنید و...

منم چهار محال وبختیاری..عزیز دلی هرجا هستی زنده باشی🤩

ممنون عزیزم همچنین گلم