2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
نمیدونم چرا جدا از همه چی خیلی ازت انرژی گرفتم💐

مرسی عزیزم نظر لطفته گلم منم روزی بی بیم مثبت شد اصن شوک بودم واطلاعاتم کم بود ازبس رفتم آز دادم ودکتر دیگه یکم بروز تر شدم🤭🤭🤭ازقبلش نسبت به بی بی چک مثبت وبارداری حسی نداشتم اما وقتی باردار شدم طمع شیرین شو چشیدم خیلی نسبت به این تاپیک ها علاقه پیداکردم وهرچی اطلاعات داشته باشم میدم چون خودمم یکروز تو این موقعیت ها بودم ووقتی یکی علایم داره وبی بی چک مثبت انگار همون روز خودم خیلی خ شحال میشم ان شالله که شماهم یک تو دلی ناز وسالم داری

خبر خوشمم رو بهمون بدی اینجا بزودی زود😍😍🌹🌹🌹

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله که هممون ی نی نی سالم و صالح و عاقبت به خیر داشته باشیم تا سال آینده این موقع ک وقت نکنیم گ ...

اره انشالله. خدا خودش نگاهی به همه چشم انتظارا بندازه و دامن هممونو سبز کنه 🤰🏻🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
مرسی عزیزم نظر لطفته گلم منم روزی بی بیم مثبت شد اصن شوک بودم واطلاعاتم کم بود ازبس رفتم آز دادم ودک ...

انشالله🤩انشالله خبر مامان شدن توروهم همینجا بشنویم مهربون

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
مرسی عزیزم نظر لطفته گلم منم روزی بی بیم مثبت شد اصن شوک بودم واطلاعاتم کم بود ازبس رفتم آز دادم ودک ...

لطفا برام دعا کن. چن ماه ته؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
انشاالله که هممون ی نی نی سالم و صالح و عاقبت به خیر داشته باشیم تا سال آینده این موقع ک وقت نکنیم گ ...

اخ اخ گفتی😭

منم همش با دستمال خشک میکنم خودمو 🤕مال نیشابوری؟

جان بله۰😍

فقط یک چی بهت بگم اگه از تیتر بتا دادی بالای ۲۵شد(رنج ازمایشگاه روالبته ببین بعضی ها بیست هست) مستقیم دیگه برو تحت نظر پزشک 😍😍😍😍😍😍عددشو ببینی خودت متوجه میشی 😋

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
لطفا برام دعا کن. چن ماه ته؟ 

من عزیزم دوروز دیگه ۲۷میشه یک ماهه که سقط شد 

بعد پریود شدنم ان شالله اقدام میکنم

هیچ استرس نگیر امیدت بخدا باشه 

سلام بچه ها

ان شاالله همتون باردار باشید،منم دعا کنید

Iui انجام دادم برای بار دوم ، روز ۱۴ گفته بودن برم آز، دیروز روز ۱۴ بود بی بی گذاشتم‌منفی بود، خیلی حالم گرفته شد،منم دیگه آز نداوم، ولی پری هم نشدم

کاش منم باردار باشم

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍
ماه پیش پریود شدم همون روز اول بقدری شدید بود داغ بودن خونریزی حس میکردم

یکتا اصن ن ناراحت شو ن حالت بگیره بخدا قسم با همه این حرفا و این علاعما اگ جوابش منفی هم ک باشه بازم نمیگم ناراحت نمیشم ن ولی امیدمو از دست نمیدم و خودمو گم نمیکنم بازم میگم خدایا شکرت شاید تو یچیزی میدونی ک من خبر ندارم هرچی حکمت توعه..من ماه های اول خیلی ناراحت میشدم ب حدی ک شوهرم میرفت سرکار بعدش من همش گریه میکردم میگفتم خدایا دلت برای تنهای و بی کسیم بسوزه اما الان میگم هرچی ک خیره 

من عزیزم دوروز دیگه ۲۷میشه یک ماهه که سقط شد  بعد پریود شدنم ان شالله اقدام میکنم هیچ استرس ن ...

یعنی امیدوار باشم. من موعدم دیروز پریروز میشد. ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه و لانه گزینی بعد موعد باشه؟ 

سلام بچه ها ان شاالله همتون باردار باشید،منم دعا کنید Iui انجام دادم برای بار دوم ، روز ۱۴ گفته بو ...

ایشالا هستی عزیزم

انشالله🤩انشالله خبر مامان شدن توروهم همینجا بشنویم مهربون

مرسی گلم هممون ان شالله به لطف خدا...

ولی من دلم برات روشنه که تو دلی داری خیلی مراقب باش تا ازمایش وبی بی نزدی سنگین سبک نکنی مراقب باش 

😍😍

سلام بچه ها ان شاالله همتون باردار باشید،منم دعا کنید Iui انجام دادم برای بار دوم ، روز ۱۴ گفته بو ...

انشالا نا هم بارداریم

یکتا اصن ن ناراحت شو ن حالت بگیره بخدا قسم با همه این حرفا و این علاعما اگ جوابش منفی هم ک باشه بازم ...

😞😞اون که اره ولی میدونم درک میکنی ک چقدر سخته انتظار