2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
اگه تونستی صبر کنی 😍😍بی بی نزن آزمایش بتا بده دیگه یکدفعه😍😍

😂😕والا اینجور ک تو بهم امید دادی میگم فردا بزنم بی بی

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دنیا ممنون منم برای شما فرستادم انشالله که باردارباشی خبر خوب وبهمون بدی اینجا 

ب امید خدا همه مامان شیم🤲❤️

از صب نوار گذاشتم اصلا پر نشده 

بهتر ...

تو پریودیت پر میشد روز اول؟

من میگم لانه گزینیه استرس نگیر استرس خوب نیست اصن ان شالله بارداری ونی نی ناز وسالم خدا بهت داده 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
از صب نوار گذاشتم اصلا پر نشده 

من روزای اول پری خیلی خون ریزی دارم تو حالت عادی پری میشدی خون ریزی داشتی؟ اگه نه ک حتما مال لانه گزینیه

چرا عزیزم پریود نشدی؟ من نمیدونم فقط ای وی اف چیه؟ ان شالله که قبل گرفتن داروها پری میشی وماه بعد ...

عمل لقاح هست تشکیل جنین میدن بعد میزارن تو رحم

... من کلا هیج وفت تا پریود نشدم 

هیج دکتری درست نمیگه دلیلشو

چرا عزیزم پریود نشدی؟ من نمیدونم فقط ای وی اف چیه؟ ان شالله که قبل گرفتن داروها پری میشی وماه بعد ...

نمیدونم چرا جدا از همه چی خیلی ازت انرژی گرفتم💐

😂😕والا اینجور ک تو بهم امید دادی میگم فردا بزنم بی بی

چون تمام علائماتو داشتم از دلدرد معده درد ونفخ ویک روز حالت تهوع از بو عطرم بدم میومد.

ولی همه غذا ها میخوردم جوری نبود بدم بیاد نخورم هنوز تازه هرچی میخوردم سیر نمیشدم.ترشح رقیق داشتم که روزی دوبار کم کمش لباس زیر عوض میکردم 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢

[QUOTE=269497808]بهتر ... تو پریودیت پر میشد روز اول؟ من میگم لانه گزینیه استرس نگیر استرس خوب نیست اصن ان شالله با ...[/QUOTاره لخته مانند میومد بعد فردا و پس فردا شدید میشد. اما امروز دستمال خشک کردنی صورتی بود مثل خونابه بعد قرمز شد سرویس رفتنی چند قطره دوباره میاد ولی مثل خونریزی پریودی نیست. ولی درد پریودی دارن پاهامینا دزد میکنه با کمرم. 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
چون تمام علائماتو داشتم از دلدرد معده درد ونفخ ویک روز حالت تهوع از بو عطرم بدم میومد. ولی همه غذا ...

منم همش با دستمال خشک میکنم خودمو 🤕مال نیشابوری؟

من روزای اول پری خیلی خون ریزی دارم تو حالت عادی پری میشدی خون ریزی داشتی؟ اگه نه ک حتما مال لانه گز ...

اره لخته میومد ازم بعد ک میگذشت تا صب دیگ شدید میشد یا سرویس میرفتم میومد کامل خونریزی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره لخته میومد ازم بعد ک میگذشت تا صب دیگ شدید میشد یا سرویس میرفتم میومد کامل خونریزی

خب بارداری دیگه..معلومه

منتظر خبرای خوبیم ازت استارتر جان برا منم دعا کنید 

انشالا عزیزم به خواستت برسی و باردار شی. 

توهم برام دعا کن خیلی حالم گرفتس

خب بارداری دیگه..معلومه

ماه پیش پریود شدم همون روز اول بقدری شدید بود داغ بودن خونریزی حس میکردم