2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
دوستان برای منم دعا کنید بارداربشم زود 

انشالله هر چه سریعتر باردار شیم گلم ❤😊🥺🤰🏻

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
میخوای مستقیم ازتیتر بتا بده من هاله بی بیم کمرنگ بود  من دکتر گفت بخاطر جنین خوبی نبوده مشکل ...

انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده عزیزم هرچی ک قسمتته...تا اخر هفته میمونم پری نیومد میرم از

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره  بزن لانه گزینی گوگل کن ان شالله بارداری مثل پریودیه

اخه میگن لانه گزینی صورتیه و در حد چند قطره. 

دعا کن باردار باشم 🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
چند روز پری گذشت. بی بی چک زدی؟ 

من همش فکر میکردم باید هرروز حالم بد باشه وحالت تهوع داشته باشم نگو اصن ربطی نداشته من ناخواسته بود به حساب خودم سه چهار روز نهایت یک هفته گذشته بود زدم  

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
اخه میگن لانه گزینی صورتیه و در حد چند قطره.  دعا کن باردار باشم 🥺

قشنگ بخون مثل پریودیه اما کمتر از پریودی من میگم بارداری بودم نمیدونستم پریود شدم قشنگ سه روز

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
اخه میگن لانه گزینی صورتیه و در حد چند قطره.  دعا کن باردار باشم 🥺

هستی عزیزم انشالله هستی استرس نگیر هرچی خیره

من همش فکر میکردم باید هرروز حالم بد باشه وحالت تهوع داشته باشم نگو اصن ربطی نداشته من ناخواسته بود ...

منم حس میکنم اصن علاعم ندارم بخدا..حالا انشالله هرچی قسمته

برا منم دعا کنید بچها منم ماه دیگ میشه 2سال ک ازدواح کردم از هجون ادل تو اقدادمم من مشکلم اینه 20 سالمه و اصلا پریود نشدم تاخالا 

رفتم پیش گویا مددی شیراز باید ای وی اف بشم دارو داد گف2 تومن میشه نگرفتم اما احتنالا همین روزا میرم بگیرم دعا کنید جواب بگیرم 

انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده عزیزم هرچی ک قسمتته...تا اخر هفته میمونم پری نیومد میرم از

اگه تونستی صبر کنی 😍😍بی بی نزن آزمایش بتا بده دیگه یکدفعه😍😍

قشنگ بخون مثل پریودیه اما کمتر از پریودی من میگم بارداری بودم نمیدونستم پریود شدم قشنگ سه روز

از صب نوار گذاشتم اصلا پر نشده 

برا منم دعا کنید بچها منم ماه دیگ میشه 2سال ک ازدواح کردم از هجون ادل تو اقدادمم من مشکلم اینه 20 سا ...

انشالله

هستی عزیزم انشالله هستی استرس نگیر هرچی خیره

دعا کن

برا منم دعا کنید بچها منم ماه دیگ میشه 2سال ک ازدواح کردم از هجون ادل تو اقدادمم من مشکلم اینه 20 سا ...

چرا عزیزم پریود نشدی؟

من نمیدونم فقط ای وی اف چیه؟

ان شالله که قبل گرفتن داروها پری میشی وماه بعد نی نی نازت میاد تو دلت😊🌹