2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
انشالله خدا از دهنت بشنوه..انشالله قسمت توام بشه مهربون

ممنون عزیزم منم چندروز ترشح رقیق داشتم تمام علائم شما رو حتما حامله هستید حواستون باشه فقط به خودتون ان شالله با دعای خیر شما منم ماه دیگه دوباره بارداری بشم اما بارداری سالم 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
دارم

من سینم سنگین شده درد میکنه معده دردم خیلی دارم زود زودم گشنم میشه زیر دلمم سمت چپ گاهی تیر میکشه گاهی ام وسطش..پاین کمرمم تیر میکشه تو چی

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم منم چندروز ترشح رقیق داشتم تمام علائم شما رو حتما حامله هستید حواستون باشه فقط به خودتون ...

برات صلوات فرستادم اجی..انشالله ک باردار میشی یه نینی سالم و ناز میاری چند سالته

من سینم سنگین شده درد میکنه معده دردم خیلی دارم زود زودم گشنم میشه زیر دلمم سمت چپ گاهی تیر میکشه گا ...

من همون علاقه قبلی دارم. تو بی بی بزن صب بارداری

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
دارم

شما لانه گزینی دارید 

منم بارداری بودم پری شدم اما کوتاه سه روز نگو لانه گزینی بوده اما من سقط شد

چون خبر نداشتم 

ضعف نداری؟

اصن استرس نگیر من یک روز فقط حالت تهوع داشتم  بعد باز یکی دوروز ضعف ولی ترشح سفید زیاد داشتم و کمر دردودل درد که امونم بردیده بود حواست باشه پیاز وسیرخام نخور وزعفرون و...

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
برات صلوات فرستادم اجی..انشالله ک باردار میشی یه نینی سالم و ناز میاری چند سالته

من ۲۷سالمه عزیزم 

خبرخوش بارداریتو بیا اینجا بده فقط تیتر بتا بده که اون قشنگ مشخص میکنه

شما لانه گزینی دارید  منم بارداری بودم پری شدم اما کوتاه سه روز نگو لانه گزینی بوده اما من سقط ...

چند روز پری گذشت. بی بی چک زدی؟ 

شما لانه گزینی دارید  منم بارداری بودم پری شدم اما کوتاه سه روز نگو لانه گزینی بوده اما من سقط ...

اخه مثل پریود قرمز یه ولی کمه قطره قطره موعدمم گذشته. ولی هنوز نوک سینه هام درد میکنه و حالت تهوع هم دارم. ممکنه باردار باشم؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
من ۲۷سالمه عزیزم  خبرخوش بارداریتو بیا اینجا بده فقط تیتر بتا بده که اون قشنگ مشخص میکنه

چرا سقط شد عزیزم...فردا سه روز میگذره از موعدم بنظرت بی بی چک بزارم قبل از معلومه؟

من سینم سنگین شده درد میکنه معده دردم خیلی دارم زود زودم گشنم میشه زیر دلمم سمت چپ گاهی تیر میکشه گا ...

ازحالا بگم مبارکه ینی مطمینم بارداری نفخم داری همه علایم بارداریه منم تمامشو داشتم یک مرغ کامل میخوردم درسته اما ضعف داشتم معده درد و......وااایی😍😍

چرا سقط شد عزیزم...فردا سه روز میگذره از موعدم بنظرت بی بی چک بزارم قبل از معلومه؟

میخوای مستقیم ازتیتر بتا بده من هاله بی بیم کمرنگ بود 

من دکتر گفت بخاطر جنین خوبی نبوده مشکل کروموزومی بدن پس زده

اخه مثل پریود قرمز یه ولی کمه قطره قطره موعدمم گذشته. ولی هنوز نوک سینه هام درد میکنه و حالت تهوع هم ...

اره  بزن لانه گزینی گوگل کن ان شالله بارداری مثل پریودیه 

ازحالا بگم مبارکه ینی مطمینم بارداری نفخم داری همه علایم بارداریه منم تمامشو داشتم یک مرغ کامل میخور ...

اره نفخم دارم😭وای اگ باردار باشم 😭😭🤲انشالله هستم...شباهم خیلی میرم دسشوی