2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
از زندگیت راضی میخای باردار شی؟

بله خب😊

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شمام 

یکمی هم داغونتر چون تازه یکشنبه هفته آینده باید پریود بشم 

چقدر انتظار سخته 

ولی از تجربه اولم بگم 

حدود ده روز بعد از تاریخ پریود نشدنم تازه آزمایش مثبت نشون 

داد 

قبل اون هرچی بی بی چک یا آز خونم میدادم منفی بود 

دلیلشم این بود که لقاح تازه یک هفته قبل پریود شکل گرفته بود 

سلام منم موعدم جمعه بود هنوز پری نشدم دعا میکنم حامله باشیم من ماه پیش ای وی اف کردم البته فقط تخمک کشی جنین تشکیل نشد

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
امروز موعدم بود نه 😂ولی ترشح رقیق و سفید دارم  چند روز موعدت رفت؟

تمام علائم منو داری موقع منم باردار بودم اما من سقط شد...

ان شالله  یک نی نی نازداری وسالم 

منم همه علایم شما داشتم وبی بی وآز مم مثبت شد

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
منم مثل شمام  یکمی هم داغونتر چون تازه یکشنبه هفته آینده باید پریود بشم  چقدر انتظار سخت ...

خیلی سخته انتظار. ولی از من داره لک میاد قطره ای مثل خون 😞فک نکنم باردار شم ولی شاید بس بی بزنم چون ارث مون هست مامانم سر بارداریاش پری میشده

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
خونابه مانند میاد ازم صورتی. مامانم میگه شاید حامله ای مثل خودم پری میشی. شاید فردا برم ازمایش بدم.& ...

اینی که شما میگی شبیه لانه گزینی 

توی گوگل سرچ کنید دقیقا همین خونابه صورتی میگه 

سلام منم موعدم جمعه بود هنوز پری نشدم دعا میکنم حامله باشیم من ماه پیش ای وی اف کردم البته فقط تخمک ...

انشالله عزیزم

حتما خبر میدم توام خبر بده انشالله هرچی خیره

انشالله 😔

تمام علائم منو داری موقع منم باردار بودم اما من سقط شد... ان شالله  یک نی نی نازداری وسالم&nbs ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه..انشالله قسمت توام بشه مهربون

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪