یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست سلام خانوما. من امروز موعدمه کمرم درد میکنه و نوک سینه ام حالت پری هم دارم اقدام بودم ممکنه باردار باشم پریودهامم منظمه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/21 | 11:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشالله..ن والا تا چهار پنج روز بگزره اگه پری نیومد میزارم تو زدی؟ نه من نمیزنم تا ی هفته _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 زدم منفیه پری نشدی دوست عزیزم؟ تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 پری نشدی دوست عزیزم؟ ن فعلا گلم. تو شدی؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 ن فعلا گلم. تو شدی؟ امروز موعدم بود نه 😂ولی ترشح رقیق و سفید دارم چند روز موعدت رفت؟ تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 امروز موعدم بود نه 😂ولی ترشح رقیق و سفید دارم چند روز موعدت رفت؟ دو روز. منم ترشح سفید و سفت ازم اومد. ولی پری میشم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 دو روز. منم ترشح سفید و سفت ازم اومد. ولی پری میشم منم میدونم پری میشم😂کاش خدا مارم ببینه🙃 تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 منم میدونم پری میشم😂کاش خدا مارم ببینه🙃 در چ حالی خواهر؟ پری شدی یا نه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 در چ حالی خواهر؟ پری شدی یا نه نه والا تو چی😂 هی میگیره ول میکنه درد کمر تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 نه والا تو چی😂 هی میگیره ول میکنه درد کمر ن نشدم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 چنوروز گذشته از موعدت دوروز تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 ن نشدم پریود شدی خواهر؟ تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 پریود شدی خواهر؟ خونابه مانند میاد ازم صورتی. مامانم میگه شاید حامله ای مثل خودم پری میشی. شاید فردا برم ازمایش بدم. تو چی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 خونابه مانند میاد ازم صورتی. مامانم میگه شاید حامله ای مثل خودم پری میشی. شاید فردا برم ازمایش بدم.& ... راست میگه..حتما برو فردا.... انشالله به حق حضرت زهرا حامله ای..من والا نه لکه دارم نه پریود شدم ..کاش دوتامون حامله باشیم بچه هامون هم سن میشن🤲 تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 راست میگه..حتما برو فردا.... انشالله به حق حضرت زهرا حامله ای..من والا نه لکه دارم نه پریود شدم ..کا ... بی بی چک بزن تو بهم خبر بده. ولی من فک نکنم باردار باشم 😔 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡