2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
بر خلاف هر ماه این ماه دو س روز پیش یکم درد داشتم الان اصن هیچ فردا پس فردا موعدمه😂

انشالله ک بارداری 😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
چن ماهه اقدامی؟ منم پری میشم چشمم اب نمیخوره این ماهم

گفتم دیگه حواست کجاس😕این ماه چهارمم بود....انشالله هرچی خدا بخاد🤲من روز زن موعدمه ای کاش خدا بهم لطف کنه دلم شاد بشه اون روز🥲

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پری نشدی؟

ن نشدم فعلا. تو چی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
کاش حامله باشیم

انشالله ک حامله ایم

علاعمت چیه

صب حالت تهوع داشتم و درد پریودیی هم لحظه ای میاد و میره. ولی شایدم پری بیاد. تو علائمه داری

علاعمت چیه

نوک سینه هامم حساس شده

صب حالت تهوع داشتم و درد پریودیی هم لحظه ای میاد و میره. ولی شایدم پری بیاد. تو علائمه داری

من سینه هام سنگین شده نوکشم تیره شده و سفت دل دردم اصن ندارم فقط یکم کمرم تیر میکشه و ترشح دارم..دوس دارم همش بخابم..معده درد و سردرد هم دارم..ضعف میکنم تند تند

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
من سینه هام سنگین شده نوکشم تیره شده و سفت دل دردم اصن ندارم فقط یکم کمرم تیر میکشه و ترشح دارم..دوس ...

انشالله ک حامله ای. بی بی چک نزدی