2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ن بهش فکر میکردم ن علایمی داشتم فقط هفت روز از موعدم گذشت بیبی چک زدم مثبت شد

اخی چ قشنگ. نمیدونم یجورایی تو دلم افتاده ولی نمخام امید  بدم بخودم شاید چیزی نباشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
من همون ماه اول شدم😁 نینیم پسره عزیزم

خوشبحالت. پس سختی نکشیدی که🥺🥺🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
موعد پریودته؟شاید بخاطر پریود ولی اگه قبلا چنین علائمی نداشتی شاید بارداری😍

اره امروز وقتمه.اینطوری نبودم همیشه چند روز زودتر درد پریودی شدید داشتم ولی این سری اینطور نیستم سمت چپم سوزن سوزن میشه

انشاالله که باشه صبر کن یکی دوروز بگذره بعد بی بی بزن 

از بی بی بدم میاد نمیخام بزنم نشدم میرم ازمایش بدم🥺

سختی بارداریو میگم😁انشاالله حامله ک شدی میفهمی چقد باید همه حالارو تحمل کنی تا بشه ۹ماه و به جوجت ب ...

بخدا راضیم به سختیاش 🥺

چندماهه اقدامی مگه

دو_

اسم نی نیت چیه😍

اره امروز وقتمه.اینطوری نبودم همیشه چند روز زودتر درد پریودی شدید داشتم ولی این سری اینطور نیستم سمت ...

خوب پس شاید بارداری بسلامتی😍🤩یوی دو روز صبر کن یه بی‌بی چک بخر امتحان کن حتما

خسس_تتت-تههه💔
خوب پس شاید بارداری بسلامتی😍🤩یوی دو روز صبر کن یه بی‌بی چک بخر امتحان کن حتما

دو روز پیش و امروز زدم منفی شد اخه🥺☹️