یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست سلام خانوما. من امروز موعدمه کمرم درد میکنه و نوک سینه ام حالت پری هم دارم اقدام بودم ممکنه باردار باشم پریودهامم منظمه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/21 | 11:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6604 دعا کن خیلی🥺شما علائم داشتی چی بود؟ من ن بهش فکر میکردم ن علایمی داشتم فقط هفت روز از موعدم گذشت بیبی چک زدم مثبت شد
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6604 انشالله. شماهم کوچولو تو زودتر بغل بگیری. چن وقت اقدام بودی؟ نینیت چیه من همون ماه اول شدم😁نینیم پسره عزیزم
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 من ن بهش فکر میکردم ن علایمی داشتم فقط هفت روز از موعدم گذشت بیبی چک زدم مثبت شد اخی چ قشنگ. نمیدونم یجورایی تو دلم افتاده ولی نمخام امید بدم بخودم شاید چیزی نباشه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
polim عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 70 موعد پریودته؟شاید بخاطر پریود ولی اگه قبلا چنین علائمی نداشتی شاید بارداری😍 خسس_تتت-تههه💔
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 من همون ماه اول شدم😁 نینیم پسره عزیزم خوشبحالت. پس سختی نکشیدی که🥺🥺🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6604 اخی چ قشنگ. نمیدونم یجورایی تو دلم افتاده ولی نمخام امید بدم بخودم شاید چیزی نباشه انشاالله که باشه صبر کن یکی دوروز بگذره بعد بی بی بزن
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 موعد پریودته؟شاید بخاطر پریود ولی اگه قبلا چنین علائمی نداشتی شاید بارداری😍 اره امروز وقتمه.اینطوری نبودم همیشه چند روز زودتر درد پریودی شدید داشتم ولی این سری اینطور نیستم سمت چپم سوزن سوزن میشه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6604 خوشبحالت. پس سختی نکشیدی که🥺🥺🥺 سختی بارداریو میگم😁انشاالله حامله ک شدی میفهمی چقد باید همه حالارو تحمل کنی تا بشه ۹ماه و به جوجت برسی
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشاالله که باشه صبر کن یکی دوروز بگذره بعد بی بی بزن از بی بی بدم میاد نمیخام بزنم نشدم میرم ازمایش بدم🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 سختی بارداریو میگم😁انشاالله حامله ک شدی میفهمی چقد باید همه حالارو تحمل کنی تا بشه ۹ماه و به جوجت ب ... بخدا راضیم به سختیاش 🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6604 از بی بی بدم میاد نمیخام بزنم نشدم میرم ازمایش بدم🥺 چندماهه اقدامی مگه
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 چندماهه اقدامی مگه دو_اسم نی نیت چیه😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
polim عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 70 اره امروز وقتمه.اینطوری نبودم همیشه چند روز زودتر درد پریودی شدید داشتم ولی این سری اینطور نیستم سمت ... خوب پس شاید بارداری بسلامتی😍🤩یوی دو روز صبر کن یه بیبی چک بخر امتحان کن حتما خسس_تتت-تههه💔
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 خوب پس شاید بارداری بسلامتی😍🤩یوی دو روز صبر کن یه بیبی چک بخر امتحان کن حتما دو روز پیش و امروز زدم منفی شد اخه🥺☹️ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
nafas390 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 655 باردار بودی اونطوری شد؟ درسته اره عزیزم درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !