2777
2789
عنوان

نی نی بارداری

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان، میخام بپرسم وقتی خواستین بچه دار بشین، اول شما پیش قدم شدین گفتین یا شوهرتون؟من شوهرم هی میگه تا وقتش بعضی وقتا فکر میکنم قصد دیگه ای داره،ویا منو دوست نداره؟نمیدونم چکار کنم من بچه دوست دارم

خسس_تتت-تههه💔
خب بپرس منظورش از به وقتش یعنی چی ؟چه برنامه ای داده؟خب شاید شرایط بچه نیست فعلا

همش منو میزاره سرکار هی میگه تابستون بعد تابستون میشه میگه عید عید میشه باز سرکارم دیگه ناامید شوم ازش😓😞😣🥺هی میگه هنوز زوده دوماه دیگه مونده که دوسال بشه ازدواج کردیم ولی آخه سنمون که کوچیک نیست؟!!

خسس_تتت-تههه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش منو میزاره سرکار هی میگه تابستون بعد تابستون میشه میگه عید عید میشه باز سرکارم دیگه ناامید شوم ا ...

خب وقتی گفت زوده نمیگه برا چی زوده؟شاید میخواد وقت بیشتری باهات بگذرونه در ضمن شما مگه قبل ازدواج درمورد این که کی بچه دار بشین  و یا حتی نشین صحبت نکردین؟اونموقع چی گفت؟

خب وقتی گفت زوده نمیگه برا چی زوده؟شاید میخواد وقت بیشتری باهات بگذرونه در ضمن شما مگه قبل ازدواج در ...

نه اصلا صحبت نکردیم الانم گاهی خیلی زیرزیرکی درمیره یا از بچه حرفی نمیزنه اصلا نمیگه به هیچ وجه ووقتی هم من درموردش صحبت میکنم خودشو میزنه به علی چپ یا جواب نمیده خیلی بهم میریزم🥲😭یه بار میگه فعلا شرایط مالی نیست یه بار میگه رفتارت رو درست کن بچگونه اس ولجوجی

خسس_تتت-تههه💔
نه اصلا صحبت نکردیم الانم گاهی خیلی زیرزیرکی درمیره یا از بچه حرفی نمیزنه اصلا نمیگه به هیچ وجه ووقت ...

خب اگه حرفاش درسته چه اصراری داری سریع بچه دار شین؟؟؟اگه نیست  ثابت کن حرفش درست نیست

[QUOTE=268686413]خب اگه حرفاش درسته چه اصراری داری سریع بچه دار شین؟؟؟اگه نیست  ثابت کن حرفش درست نیست[/QUOTEاخه بچه دوست دارم واینکه سرمون داره بالا میره 

خسس_تتت-تههه💔
[QUOTE=268686413]خب اگه حرفاش درسته چه اصراری داری سریع بچه دار شین؟؟؟اگه نیست  ثابت کن حرفش در ...

خب دوست داشتن کافی نیست شرایطش هم باید باشه به نظرم بیشتر با همیرت صحبت کن و سعی کن درکش کنی

خب دوست داشتن کافی نیست شرایطش هم باید باشه به نظرم بیشتر با همیرت صحبت کن و سعی کن درکش کنی

باشه سعی میکنم درک کنم ولی بنظرت چکار کنم اون راضی بشه

خسس_تتت-تههه💔