تجربه من از دیسک گردن و کمر... من از بعد زایمانم کتف سمت چپم همیشه درد میکرد و تیر میکشید و هر جا میرفتم دکتر سنتی و دکتر متخصص هر کی یه چی میگفت... خلاصه هیچ درمانی واسش پیدا نکردم چه با قرص چه روغن ترااپی وماساژ و... که از فروردین امسال رفتم باشگاه به نیت لاغری و به مربیم هم گفتم که دیسک کمر و گردن دارم و زانوهام آب آورده و.. خلاصه خود مربی ام هم خیلی حولسش بود ورزش سنگین نکنم و حرکات رو درست بزنم و وقتی باهاش صحبت کردم گفت تو وقتی یه جات درد میکنه باید به جای قرص سعی کنی اون عضله رو تقویت کنی و خداروشکر بعد یک ماه قشنگ حس میکردم که درد کتفم کم شده و الان با وجود اینکه چند ماه نتونستم دیگه باشگاه برم درد کتفم برنگشته خواستم بگم دکتر متخصص به من گفته بود اصلا ورزش نکن و من و بسته بود به قرص ولی قرص ها حالمو بهتر نکرد اصلا... ورزش رو تو هر سنی که هستید شروع کنید . موفق باشید
خانم اگه ورزش غیر اصولی باشه حتما صدمه میزنه، در مراکز فیزیوتراپی بخش ورزش دارن که با اصول برای گردن و کمر و زانو ورزش های جداگانه ای دارند ، که اگه همون موقع شما میرفتی حداقل با هشت جلسه درد هات خیلی بهتر میشد، شما چه دکترهایی رفتی که هیچ کدوم برای شما فیزیوتراپی، یا تست ورزش یا کاریوتراپی ندادن، همین اینها عضله رو قوی میکنند. اصلا میتونی خودت به مدت چندین ماه بری یک مرکز معتبر زیر نظر مربی اونجا در قسمت ورزش ، ورزش کنید،اصولی، حتما که نباید دیسک شدید بشه