2789
عنوان

باید سقط کنم

1089 بازدید | 69 پست

Crl9 توی هشت هفته ولی قلب نداره  سونو گفت هفت هفتس .گفت برو سقطش کن دودرصدم احتمال نمیدم اگه وایسی قلبش تشکیل بشه

من شیاف روزی یکی از هفته چهارو پنج و روزی دوتا از ده روز پیش استفاده کردم  چهار تام امپول ۲۵۰ پرژسترون زدم 

بهم‌گفتن چون شیاف زدی احتمالا باید کورتاژ بشی 

شما دراین مورد اطلاعاتی دارین؟؟

باید برم بیمارستان؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز میرم پیش متخصص  ماما بهم‌گفت دیگه شیاف نزار ی هفته دیگه برو سونو ی جای دیگه

یعنی از اول ما ما بهت گفته شیاف بزن ، والا بخدا الان ما ها ک هیچی بلد نیستیم هم میدونیم تا قبل از تشکیل قلب نباید شیاف زد، چون میچسبونه ب رحمت، اگه قلب تشکیل نشه، هزار تا دردسربرات ایجاد میشه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اصلا دفع ندارم حتی لکه هم ندارم  هنوز چیزی استفاده نکردم  میترسم بگن برو کورتاژ امروز بب ...

چند ماهته بازم صبر کن شاید قلبش تشکیل شد

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

ی چن تا سونوی دیگه هم برو اگه مطمئن شدی که باید سقط شه با قرص سقط میشه 

من توقف رشد داشتم تو ۱۲ هفته فهمیدم ولی با قرص سقط کردم تو خونه

تازه بعد قطع شیاف یکی دوهفته باید صبر کنی تا بیفتی به خونریزی

مامان دوتا دخمل ناز 😍
یعنی از اول ما ما بهت گفته شیاف بزن ، والا بخدا الان ما ها ک هیچی بلد نیستیم هم میدونیم تا قبل از تش ...

اره لکه بینی داشتم دکتر بهم امپول داد و شیاف  پیش ماما رفتم بعد خونریزی شیافمودوتا کرد

اصلا دفع ندارم حتی لکه هم ندارم  هنوز چیزی استفاده نکردم  میترسم بگن برو کورتاژ امروز بب ...

اگه واقعا سونو تشخیص داده قلب نداره دکترتو بیخیال شو برو یه بیمارستان که بلوک زایمان هم داشته باشه برو پیش دکتر زنان شون با دیدن سونوت، دستور بستری میده تحت نظر اونا و به صورت قانونی سقط میکنی

این بهترن کاره عزیزم

منم همین تجربه رو دارم الانم تازه سقط کردم

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

یعنی از اول ما ما بهت گفته شیاف بزن ، والا بخدا الان ما ها ک هیچی بلد نیستیم هم میدونیم تا قبل از تش ...

ن خواهر من بارداره رفت مطب خوصوصی بهش شیاف داد حالا این هفته که میاد باید بره برا تشکیل قلب

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

عزیزم وقتی قلب تشکیل نشه، بدن خود بخود واکنش میده، و میفتی خونریزی ،و‌دفع میشه، الان شما یه چیزی ک زنده نیست رو سفت چسبوندی ب رحمت، حالا برو دکتر شاید کاری کردن با قرص و آمپول فشار دفع شد

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اگه واقعا سونو تشخیص داده قلب نداره دکترتو بیخیال شو برو یه بیمارستان که بلوک زایمان هم داشته باشه ب ...

کسی رو ندارم بیاد روسرم و واقعا از پزشکاای بیمارستان میترسم دیدم باخواهرم چطور رفتار میکردن 

یاخودم سه روز بعد ازعروسی بادل دردشدید ساعت ۱۲ شب رفتم بیمارستان بردنم ی پستو پنج تادکتر دانه به دانه معاینه میکردن و میخندیدن من درد میکشیدم اخرش باخنده قه قه گفتن چیزی نیس سندروم شب زفاف داری بخدا ی مسکنم بهم ندادن  

الان ی فوبیایی دارم