سلام عزیزم اره دیشب رفتم. ولی جنسیت و نگف. گفت لچه چی داری گفتم دوتا پسر
گفت تو این سن خطا داره نیترسم بگم هوایی شی
از طرز حرف زدنش حدس میزنم دختر باشه😍
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
بسلامتی پس احتمالن دختره که گفته هوایی می شی ، چقدر طول کشید سونو و اینکه چه چیزهایی تو سونوی غربالگ ...
ده دقیقه
سایزپشت گزدن و نوک بینی
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
سلام عزیزم ممنون بله رفتم خوب بود همه چیز .دو روز بعدش به خونریزی شدید افتادم رفتم سونو هماتوم داشتم ...
خدا رو شکر - ای بابا چه استرسی گرفتی یعنی داشت غربالگری می کردم متوجه هماتوم نشده بود ، ان شاء الله زودتر تهوعت هم خوب شه هر کی یه جوره منم از بی قراری و استرس روز و شب ندارم فقط خدا می دونه چطور این سه هفته و گذروندم بعد از غرباگری می رم پیش روانپزشکم دارو بگیرم
عزیزم ببخشید الان اومدم تو سایت. ندیده بودم پیامت رو. نه تو انتی چیزی ندید گویا پشت جفته هماتوم . جنسیت گفت زوده اما برای کنترل هماتوم دو روز پیش رفتم که هیچ تغییری نگرده بود جنسیت رو هم پرسیدم گفت دختره
عزیزم ببخشید الان اومدم تو سایت. ندیده بودم پیامت رو. نه تو انتی چیزی ندید گویا پشت جفته هماتو ...
سلام صبح بخیر ، امیدوارم زودتر هماتوم ت اوکی شه ، حالت تهوعت چی بهتر شد - منم تازه دو روزه داروهای اضطرابم رو شروع کردم ولی هنوز که اثر نکرده انقدر هم دستشویی میرم که حالم از دستشویی بهم میخوره ولی همه این روزا می گذره تاپیک قبلی هامون رو بخونیم آروم تر می شیم می بینیم از اون روز کلی گذشته از این به بعد هم می گذره