2777
2789

من شنبه باید برم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی خوبه چیزی تا شنبه نمونده به امید خدا خبرای خوب میشنوی

انشالله عزیزم هنچنین برای شما. 

اخه خیلی از بیماری هام با سونو تشخیص داده نمیشه. ☹️

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
🥺به یکی دیگه ازنگرانی هام اضافه کردی من نگران سلامتیشم

وای نه عزیزم من فکر خودم رو گفتم آدم فکرش به هزار جا میره امید به خدا اوکیه من واسه تشکیل قلبش هم کلی نگران بودم ولی خدا رو شکر وقتی صداشو شنیدم خیلی خوشحال شدم

بچه دوممه ناخواسته بود😔

😕خب چه ربطی داره بلاخره بچس وخودت خواستی اصلاتوعلم پزشکی چیزی به اسم ناخواسته نداریم باعقل هم جوردرنمیاد

خدایاخودت هوامون وداشته باش

وای نه عزیزم من فکر خودم رو گفتم آدم فکرش به هزار جا میره امید به خدا اوکیه من واسه تشکیل قلبش هم کل ...

دقیقامثل منی

من4هفتگی رفتم سونو یعنی دکترگفت برم

گفت ساک وساک زرده هست جنین نیست

دوهفته دیگه بیا

منم نرفتم گذاشتم سه هفته بعدش رفتم بااسترس

که صدای قلبشوگذاشت گفت9هفته ای یعنی یه هفته هم بیشتر

بعدشم سلامته بابا مگه مامانای ما کدومشون غربالگری دادن همه هم سلامت به دنیا اومدیم

🙁من چندنفرجلوم هستن که یکم مشکل دارن نمیتونم بی استرس باشم بااین که باهمسرم کاملاغریبه هستیم