استرس خیلی بده نمیزاره باردار شی من بدتر این استرس کوفتی رو میگیرم دیگه خسته شدم همش ذهنم شده استرس برای بچه انگار همش خودم به خودم تلقین میکنم این استرسو پارسال این موقع تو این روز منو کورتاژ کردن بعد از چهار سال باردار سده بودم که اونم افتاد یه سال شده دگه خدایا این استرس لعنتی رو از من دور کن فکرم رو ازاد کن 😭😭😭😭😭
چرا عزیزم سعی کن تو این شرایط خودتو اروم کنی مثلا اهنگای ارامبخش گوش کن یوگا کار کن وقتایی که استرس میگیری نفسای عمیق بکش
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
نمیدونم من دارم با استرس زندگی میکنم هرچقد سعی میکنم فایده نداره مشاوره میتونه بهم کمک کنه
اره اگه خیلی جدیه برو پیش یه مشاور
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡