2777
2789
عنوان

چرا وقتی به من میگن

133 بازدید | 7 پست

استرس خیلی بده نمیزاره باردار شی من بدتر این استرس کوفتی رو میگیرم دیگه خسته شدم همش ذهنم شده استرس برای بچه انگار همش خودم به خودم تلقین میکنم این استرسو پارسال این موقع تو این روز منو کورتاژ کردن بعد از چهار سال باردار سده بودم که اونم افتاد یه سال شده دگه خدایا این استرس لعنتی رو از من دور کن فکرم رو ازاد کن 😭😭😭😭😭

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

چرا عزیزم سعی کن تو این شرایط خودتو اروم کنی مثلا اهنگای ارامبخش گوش کن یوگا کار کن وقتایی که استرس میگیری نفسای عمیق بکش 

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم سعی کن تو این شرایط خودتو اروم کنی مثلا اهنگای ارامبخش گوش کن یوگا کار کن وقتایی که استرس ...

نمیدونم من دارم با استرس زندگی میکنم هرچقد سعی میکنم فایده نداره مشاوره میتونه بهم کمک کنه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
نمیدونم من دارم با استرس زندگی میکنم هرچقد سعی میکنم فایده نداره مشاوره میتونه بهم کمک کنه

اره اگه خیلی جدیه برو پیش یه مشاور

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
یعنی میتونه کمک حالم باشه

ایشالا بشه فقط بگرد یه مشاور خوب پیدا کن