2777
2789

الهی همگی حاجتروا بشید انشاالله

۲۰۰۰تا برداشته شده ۳۰۰۰تا هم سهم خودم 

تا آخر دی ماه 

صلوات به نيت تعجيل در فرج آقا امام زمان عج الله 

سلام گلم هر روز برا یکی هس؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 1000تابه امیدحاجت روایی همه وهمه 

وامیدوارم امیدهیچکس ناامیدنشه....آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
نه کلا ۱۲۴۰۰۰تا نفری ۱۰۰۰تاست تا آخر دی ماه زمانشه

اونوقت برا شماس؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نه کلا ۱۲۴۰۰۰تا نفری ۱۰۰۰تاست تا آخر دی ماه زمانشه

۱۲۴هزار ک تا اخر دی ماه گفته نمیشه خیلیه من یبارورداشتم بچسب بکوب بخونی تو ۳ماه ایناطول میکشع