2777
2789

با اجازه اسی

برنامه کارنت رو نصب کنید و بعد از ثبت اطلاعات کد معرف من رو بزنید ۱۰ هزار تومن به من میده و ۵۵ هزار تومن به شما اگر انجام بدید ممنون میشم

کد معرف: 741065187

لطفاً گزارش نزنید 

اگر میزنین لایک کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تازه ازدواج کردیم رفتیم خونه مادرشوهرم،من تازه عروس بودم،برادرشوهرام خاهرشوهرام همشون باهم بودن.من تنها.ازخاب بیدارمیشد میرفت بادوستاش اخرشب میومد.همه باهم میرفتن میگشتن.من تنهاچشم انتظار،سرسفره همه زن وشوهرا کنارهم من تنها بایک زن پیر،همه میخابیدن من تنها نشسته منتظرک بیاد

😢💔درکت میکنم 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
ی عالمه لباس خوب گرفتم براش بپوشم دیدم توجهی نمیکنه دست نزدم،اهل ارایش بودم بهم توجه نمیکرد ارایش نک ...

عزیزم همدردیم اتفاقا تاپیک اخرمم همینه موضوعش .خیلی خسته ام شوهرمنم منو ندید بااینکه خیلی ازش سرترم .من بچگی نکردم کاش میشد جوونی کنم ولی مثل اینکه جوونیمم همینجو ی باید بگذره کاش عمرم تموم شه زندگی جذابیتی نداره برام