2777
2789
عنوان

با این پسر باشم یا نه؟

289 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خسته نباشید من ۱۸سالمه و بیرون که بودم از این پسر خوشم اومد و واکنشی نشون ندادم ولی خودش اومد سمتم و ایدی همو گرفتیم و کمی با این پسر در ارتباط بودم که ازش پرسیدم که تاحالا دختری رو دوست داشتی خندید گفت شوخی میکنی؟و منم گفتم نه شوخی نمیکنم و گفت نه تاحالا عاشق نشدم ازش پرسیدم چرا گفت دختری به دلم ننشست و گفت همه بعد دو ماه تغییر میکنن گفتش دختر دور ورم زیاده بخاطر همون اینطور هستم فکرکنم منم گفتم با دخترا حرف بزن رفیقت باشن ولی یک نفر واست فرق داشته باشه و گفت تو مشاور بشی خیلی خوب میشه و بهم گفت همه دخترا رو میزارم کنار و منم گفتم مشکلی ندارم من خیلی دوست دارم راجبش از دخترا عوض کنم به نظرتون باهاش باشم یا نه آخه سه روز از رابطمون گذشته ؟بیشتر بهش وقت بدم که منو بشناسه یا تموم کنم؟

خب آشنا بشید بعدش این رابطه ط هست خودت باید تصمیم بگیری ن بقیه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بیشتر بشناسه اگ دیدی خوب نی کات کن 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

ینی ناموسا طوطی وار چنتا جمله رو از برن این پسرا

به همه ام همینارو میگن لنتیای خوش ذوق😂😂😂

پسر جماعتو ول کن قرار نیس منقرض شن

اول برا خودت اینده بساز وقتی لول خودتو بالاببری قطعااااااا کیسای خیلیییییی بهتر از این بردپیت واست میان که افتخاراتشون موفقیت تحصیلی و شغلی باشه نه اینی ک تنها افتخارش اینه ک دختر دورش زیاده

به عنوان کسی که با پسرای این مدلی زیاد برخورد داشته تجربه و نظر شخصیم اینه که پسرایی که میگن «دختر دور و ورم زیاده» اصلا ادمای قابل اعتمادی نیستن 

اینو بدون هیچوقت هیچوقت هیچوقت امکان نداره یه پسر با چندین دختر فقط فاز رفاقت برداره و هیچ چیز دیگه‌ای بینشون اتفاق نیافته مخصوصا پسرای کم سن و سال

جات بودم کیلومتر ها از این ادم دور میشدم، چندین سال پیش منم مثل تو بودم دقیقا و ضربه‌ش رو هم خوردم به اندازه کافی

بزار بیشتر بشناسه اگ دیدی خوب نی کات کن 

آره شاید نظرش عوض بشه یک چند هفته باهاش در ارتباط میشم از درباره اون موضوع که با دخترا هست حرف میزنم اگه کنار اومد که اومد اگه نیومد خب میگم باید تموم کنیم البته از الان میگه کنار میزارم ولی خب فقط حرف نمیشه باید عمل کنه و بهش میگم من کسی رو می‌خوام واقعا هم من اونو بخوام هم اون منو و در مورد این چیزا حرف میزنم اگه تغییر کرد که خب تغییر کرد اگه نکرد هم خب میزارم کنار

عزیرم حس خوبی بهش ندارم

منم بعضی موقع حس خوبی ندارم ولی میرم پیشش خیلی حس خوبی بهم دست میده ولی خب باهاش حرف میزنم اگه با اون شرایط کنار اومد باهاش می مونم اگه کنار نیومد تموم میکنم 

آخه خودش از حرف زدنش می‌گفت که نمیتونیم تا تهش باشیم می‌گفت همه بعد دو ماه چهره واقعیشونو نشون میدن گفتم اگه کسی واقعا بخوادت تو چیکار میکنی گفت یکی یکدفعه به دلت میشینه و بعد دو ماه خودشو نشون میده

اونشب بهم گفت هیچوقت وابسته نشو منم گفتم من وابسته نمیشم ولی برگشت گفت من وابستت میکنم😐بعد گفتم یعنی میخوای وابسته کنی بری گفت نه بعدش گفت به این چیزا فکرنکن اصلا ولی می‌گفت با هر دختری بودم بهم وابسته میشد