2821
2789
عنوان

اروغ گوگردی

17947 بازدید | 17 پست

دوستان ببخشید ی کم توضیحش زیاد میشه اگه نمیدونین چیه سرچ کنید 

من هر موقع ی کوچولو خیلی کم غذاهای توهم توهم بخورم تازه زیادم نه کم اروغ گوگردی میگیرم و خیلی چندشه چرا اینطوریم باید چی کار کنم ک درمان بشم؟۲.۳ ساله 

ازونا ک بوی تخم مرغ گندیده میده؟

وای من یه سری معدم همین شد نمیدونم در اثر چی بود دوسه روز درگیرش بودم دیگ حالم از خودم بهم میخورد

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازونا ک بوی تخم مرغ گندیده میده؟ وای من یه سری معدم همین شد نمیدونم در اثر چی بود دوسه روز درگیرش ب ...

اره عزیزم 

من ماهی حداقل یکی دو بار اونطوری میشم

خیلی چندشه

کافیه ی کوچولو غذا های مختلف با فاصله کم بخورم درجا اینطوری میشم ۲.۳ ساله 

غذا توی معدت گندیده میشه هضم نشده مونده با تححرک یه کم ورزش ناحیه شکم مشکل رو زود برطرف میکنه

اون روزی که انجوری میشی جز آب و نهایتا ماست خالی به مقدار کم چیزی نخور تا معدت خالی بشه استراحت کنه

اره عزیزم  من ماهی حداقل یکی دو بار اونطوری میشم خیلی چندشه کافیه ی کوچولو غذا های مختلف با ...

چه بددد☹☹☹

من کلا در طول عمرم شاید دو یا سه بار درگیرش شده باشم خداروشکر ببین دکتر حتمااااا برو 

من دومین بار ک اینجور شدم قرص واسه معده خوردم بهترشدم زیاد طول نکشید

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
خیلیییییی بده شما هم اینطوری میشین؟ اخه ببین مثلا غذا بخورم بعد نیم ساعت بعدش ی شکلات درجا اینطوری ...

آره منم اگه زیاد بخورم یا خوب غذا جویده نشه اینجوری میشم، شاید با شکلات مشکل داری 

اخه خیلی اینطوری میشم😭

شاید مشکل اسیده معده داری مصلا شاید وارد معدت نمیشه تا غذارو بسوزونه یه همچین چیزی

خیلیییییی بده شما هم اینطوری میشین؟ اخه ببین مثلا غذا بخورم بعد نیم ساعت بعدش ی شکلات درجا اینطوری ...

پیاز بخور

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز