مادرم خیلی این اتفاق براش میوافتاد همیشه مسخرش میکردم حالا خودم هر چند وقت یه بار اینجوری میشم و فوق العاده بده اونایی ک ادمو مسخره میکنن واقعا سرشون میاد حالا از تجریه هام براتون بگم شب یا صبح ناشتا یه قاشق پر اسفند شسته شده با اب قورت بدید برای اینکه دیگه اروغ بد بو نزنید جوش شیرین خیلی کم ت آب حل کنید بخوریدزنجبیلم برای تهوع خوبه حالا برای درمان شیمیایی براتون بگم من بعد از چندین سال متوجه شدم هیچ کدوم از داروها جواب نمیده فقط بیسموت ساب بگیرید تا دو هفته بخورید هر چی عفونت و میکروب و ویروس معدست ازربین میبره به دکتر گفتم گفت نخور و داروهای چرت داد ولی تجربه چندین سالمه حتما انجام بدید از داروهای دیگ میتونید دومپریدون و دی سیکلومین ودایجستیو و دایمیتیکن و لوپرامید و دیمیترونذیا متو کلوپرامید هم استفاده کنید برای درد های شکمی تهوع اسهال و هضم غذا خوبن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.