2821
2789
عنوان

دعوای شدیدمون

373 بازدید | 18 پست

من با پسری هستم خیلی با هم خوبیم 

دو تا از دوستامون چند روزه به واسطه ما با هم آشنا شدن و حرف میزنن و تو حرفاشون درباره ما هم بحث میکنن منم دوس ندارم ک تو حرفاشون در مورد ما چیزی بگن..اینو ب دوس پسرم گفتم اونم گفت باشه من ب دوستم غیرمستقیم میگم 

حالا این موضوع ادامه دار شد و دیشب گفت حرف منو گوش کن و اهمیتی نده بهشون پیگیر این نباش ک چی میگن در مورد ما اگه هم بگن مهم نیس..منم گفتم تو میترسی ب رفیقت چیزی بگی..آرامش من برات مهم نیس..اونم گفت اگه میخوای همش پیگیر اونا باشی بگو من تکلیفمو بدونم🙄عصبی شد..ایموجی دست تکون دادن فرستاد..بعدم من پیام دادم جوابمو نداد بدون شب بخیر خوابید..گفت اون حرفات یادت باشه..

امروز اصلا پیام نداد زنگم زدم جواب نداد تا عصر ک جواب داد خلاصه بخوام بگم اینا رو گفت:حرفاتو زدی منم شنیدم دیشب کاری کردی تا مغز استخونم سوخت..همه خوبیای منو رابطمونو ب حرفای دیگران فروختی..حرفای دیگران و نگرانیت درباره فکر مردم برات از من و رابطمون مهم تره..تو انگار با زیردستت حرف زدی بلد نیستی حرف بزنی و رفتار کنی..از این ب بعد برنامه همینه میشم آدمی ک خوشحالی و آرامش تو براش مهم نیس و نفهمه و بی عرضه س🙄چون من اینا رو بهش گفتم بر خورده بهش🤦

خلاصه باهام خیلی بد حرف زد🥹و گفت برو خدافظ 

واسه امروز دیگه بسه

گند زدی تو همه چی 

حالام بسلامت 

هیچ وقت باهام اینجوری نکرده بود هیچ وقت 

حالا چیکا کنم؟بعد اینکه گفت بسلامت دیگه جوابشو ندادم 

من می‌دونم مقصرم اما خب اینم دیگه کوتاه نمیاد 🤦

:)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتما خیلی تند رفتی

ماهم اینحوری داشتیم ک رفیق من با رفیق اون

هم اونا درمورد ما گاهی صحبت میکردن 

هم ما باهم درمورد اونا

حتی رفیقم گاهی میگفت به رلت اینو بگو تا ب گوشس برسونه و این چیزا...مگه شنیدی ک بدتون رو میگن ک اینجور عصبی شدی..راست میگه اگه اونا بخوان بگن چ رل تو ب رفیقش بگه چ نگه حرف میزنن و برات مهم نباشه بگن خب

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اشتباه اولت این بود که دوستت رو با دوست دوست پسرت آشناکردی بزودی رابطه تون کات میشه

فقط اینکه تو روابط هم دخالت نکنن

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
من درسامو خوندم الآنم موفقم شما نگران نباش😄

اخه دختر خوب بخدا ته این رابطه ها جز دلشکستگی و اشک و ناراحتی هیچی برات نداره بنداز دور این پسرای چَلغوز هیچ ندار بی آینده رو از خودت ادم قوی بساز و در اینده منتظر یه مرد قوی باش که بیخد منتتو بکشه و خوشبختت کنه