2777
2789
عنوان

خیانت

88 بازدید | 8 پست

سلام ..

بچه ها یسوال

یکی از دوستام متاهله سه بچه داره

حالا چن ماهه یکی اومده تو زندگیش و میخاد بخاطر این پسره از شوهرش جدا شه . چون پسره بهش وعده ازدواج اینا داده و گفته بهترینها برات میکنم خیلی زیبایی و این حرفها . با همدیگه وارد رابطه شدن . اصلا دیگه محل بچع هاشم نمیزاره . همش فقط فکر رویا ساختن با اون پسرس . من مچشو گرفتم ولی این زن قسم بچه ها و برادر ایناشو میخوره میکه دورغه ولی خودم با چشا خودم پیامها رو دیدم عکسای س ک س ی براش فرستاده بود و چقد پیامهای عاشقانع و تازه رفتاراش دیگه خیلی بدتر ضایعس ‌ . از زندگیش دست کشیده . هر چی شوهرش میاد سمتش دوستم میگه نمیخامت . اصلا عقل از سرش پریده برا اون پسره . یعنی واقعا این پسره میخوادش ؟ و ب فرض طلاق بگیرخ باهاش ازدواج میکنه این پسره؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنه میگه از اول شوهرمو نمیخاستم بخاطر مادرم ک بهم رو زد باهاش ازدواج کردم 

گفتم اون رفتازهای با شوهرت داشتی نمیگف ک دوسش نداشتی . بخاطرش همه کار میکردی . و بعدش اگر نمیخاستیش بچه اول رو اوردی بچه ها بعدیو برا چی خاستی . کلا همش داره شوهرشو بد نشون میده از بدیهاش میگه و قبلا ک من از رابطش با پسره نفهمیده بودم تعزیف این پسره میداد

تو ایسنتا اول خودشو پسره بحثی بودن . پسره مسخرش میکرد اینم فحشش میداد . بهش گفتم بدبخت این فقط میخاد انتقام این رفتارها بگیره ازت . داری با زبون خوش نابودت کنه